@shine Nejaká baba im písala, ohľadne tohto, no a odpísali jej, že už to pomaly posielajú. Tak už len čakať, aj keď neviem prečo im to tolko trvá keď je to bez prijímačiek, to je tak vela zoradiť to podla priemeru, strčiť do obálky a poslať, ach
@zuzu34 ale ja tam nemám napísané, že dátum prijímacej skúšky, ale body za strednú školu, profilový premet prvý a druhý..len toľko takže prijímacie nerobím
@zeriavka - no neviem pretoze mne sa tam ukazali vsetky moje prihlasky a na vsetky mam 27.6 a aj kamoska to ma tak... takze to bude asi len orientacne ale od prijimacich skusok dokody ti to ma prist
@zeriavka Proste čakaj na list! Čo čakáš, že kedy to tam zverejnia, keď za 3 mesiace nedokážu zaevidovať prihlášky a celý system majú pošahaný. Dôležitý je ten list, ktorý ma v najbližších dňoch prísť,... tak ako každý rok.
Ja som odborna. Takze nasobenie nejakeho koeficientu mi je na prd No nic odvolanie pisem, teda uz som ho. No o ziadnom cisle som sa tam nezmienila, lebo som tam ziadne neobadala. Len viem, ze minuly rok zobrali babu z nasej skoly. Mala priemery nieco ako ja..a vzali ju. Asi sa na to spolahlo viac ludi tento rok..
@evisko11@zuzu34@shine do kedy treba poslať fotokopie vysvedceni? oplati sa to vobec posielat ked mi este neodpísali na odvolanie? ak dačo dakto viete dajte vedieť dakujem
@zeriavka , vysvedčenie jednoznačne treba poslať, kedže uzavierka je 24.júna a odvolacia až v auguste, ak by sme to neposlali tak sme von z hry načisto. Ja sa chystam posielať v pondelok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a tam zapísať priezvisko a rodné číslo a tam je napísané kedy budú výsledky prijímacieho konania pre mňa to je 27.6.
@zuzu34 no ale keď to bude zverejnené 27.6. to ako sa rozhodli ako mi teraz môže prísť list že či som prijatá? :p
@zuzu34 všetcia píšeme odvolania len preto som sa pýtala lebo oni to ešte násobili tým koeficientom ak si gymnázium tak väčšia šanca
@shine a teba zobrali?