ja ked som bol v pondelok tak v tej aule bolo napisane ze 125 studentov alebo nieco take,neviem teraz ci to bolo na ten den alebo celkovo,zaujimalo by ma ze kolko ludi si dalo HI lebo uz mam na to nervy ze musim cakat na ten papier
Ja som to uplne zbabral len 144 bodov na fhi chcem ist uctovnictvo no anglinu a matiku som dojebkal ale ekonomiku som mal 80 myslite ze ma prijmu s tak Malo bodmi ?
@frigosv keby sa tu vyjadrilo aspon 100 ludi tak by som ti aj vedel povedat ze ci ta prijmu alebo nie ,matika bola hard ale dal som na 70 ,anglinu 65 a eko 64 tak nejako.Ja som si dal HI
@dannyd14 musí to byť skôr, keď 8.7. je zápis.. a človek z východu (ja napr.) si nemôže dovoliť len tak zo dňa na deň zmyslieť, že ide do BA, hlavne keď má brigádu každý deň.. fuck.. >
@martes642 do dvoch tyzdnov od prijimaciek, cize uz len necely tyzden, dufam, ze ne zajtra lebo ich rozdrbem, tiez idem robit a proste najradsej vtedy ked som doma...nepovedia ti ani dokonca nic telefonicky, mi to pride, ze si tam dosadia hockoho jak v parlamente dpc
@frigosv z okolia PO tak mňa tie lístky štvú tiež, ale keďže mám priateľa v BA, tak či tak by som platila za lístky potom
Kamoške v sobotu či kedy došlo na e-mail, že je prijatá a my si musíme pekne počkať na papier asi..
@martes642 tak to gratulujem mne teraz naskocilo ze poradie 202 tu asi odvolanie nezmeni nic 4 roky na obchodnej naprd :/ si tie vyznamenania mozem strcit ....
@frigosv btw.. tiež som z OA.. taký gymnazista o tom nemá ani šajnu, my máme za sebou 4 roky nad ekonomikou, účtom.. len tá matika bola na prd.. Môžeš mať certifikáty z rôznych účtovných programov, môžeš ich ovládať od predu od zadu, čo z toho, keď na všetky vysoké eko zameranie treba matiku.. ale ako povedal raz riaditeľ OA v PO, škola pripravuje absolventov do praxe, kto chce ďalej študovať, nech si hľadá doučka.. a tak aj bolo.. celý posledný rok na doučkach z matiku.. a teraz brigadujem vo firme, kde mám na starosti administratívu a účto.. takze tak..
@frigosv do teraz tam nič nemám, ale dostala som intrak (som zvedavá ktorý), takže aj tie návratky už určite akceptovali, len nám to asi nikde neukazuje.
@desire21 neviem, ale myslím že v aise nejak som sa to nikde nedočítala
inak neviete ako je to so zápisom predmetov? či to sa bude riešiť až v septembri? @frigosv
@gorompes mehehehehe, dolnú zem nedostaneš, tam sa dostanú jedine z vyšších ročníkov, málokto hneď v prváku vlčie je fajn, ja som tam šla dobrovoľne a páčilo sa mi tam viac ako na dope napr btw to už máte konkrétne intráky uvedené v aise?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Kamoške v sobotu či kedy došlo na e-mail, že je prijatá a my si musíme pekne počkať na papier asi..
S tym vysledkom
sme určite viacerí, čio už na to máme nervy ...
naco chces ist na vysoku skolu, ked si nevies napisat odvolanie
a nevies ho ani najst?
@frigosv @41
inak neviete ako je to so zápisom predmetov? či to sa bude riešiť až v septembri? @frigosv
btw.....Je tam aj nejaka posilka