FHV UMB: AJ-ŠJ prekladateľstvo a tlmočníctvo (1.ročník)
Zdravím, vie mi niekto poradiť ohľadne kreditov a zápisu do AIS2? Za 3 roky máme mať 180 kreditov. to je tak 60 kreditov na rok. Zapísala som si všetky povinné predmety z A bloku a hodilo mi to 64 kreditov na 1.ročník.(za anglický jazyk, španielský jazyk
Ja idem na AJ-FJ a vyšlo mi to podobne Vyšlo mi 63 za povinné a 2 za PV- aj to iba z FJ, z AJ som nenašla. Ja osobne to nechám tak, prípadne sa spýtam keď nastúpime do školy. Do 14.októbra je AIS otvorený
@taja27 No ja som nenašla ani jeden PV ani v jednom jazyku, všetko len do druháku a tretiaku tak teraz neviem. Aj v AIS-e keď kliknem na ten blok B a dám si pridať podľa študijného plánu, tak mi vyhodí, že je to zablokované. No uvidíme teda, ale som rada, že nie som paranoidná a aj ostatní to tak majú Neviem, či si niekedy zvyknem na ten systém.
Ja si myslím (na základe skúseností,ale pravda to byť nemusí), že si tie PV predmety budete dopisovať keď nastúpiš do školy. Na UCM to tak bolo, pretože sa neotvárali všetky, ale len tie, o ktoré bol najväčší záujem,a tie sme si potom zapísali. V pondelok idem na zápis na NJ, v liste zo školy bolo uvedené, že PV predmety sa do AIS-u zapíšu dodatočne, tak uvidím ako to bude tu
@frenkyyy áno aj nám povedali, že po zápise v septembri si to máme dozapisovať, lenže tieto PV nie sú ani v AIS-e, ani v tom odporúčenom pláne. A niektoré jazyky to tam majú. Tak asi v prváku nemajú byť. Alebo to bude ako hovoríš. Nie, že by som sa hrnula do toho mať čo najviac kreditov, bohate mi stačí tých 64 Budem mať ešte problém, vôbec všetko stíhať. A najlepší bonus bol, keď nám povedali, že prekladatelia budú cestovať cez pol mesta do inej budovy. To poteší človek si myslí, že vybehne z intráku pomaly v papučiach a oni mu takto prekazia plány
Najdem tu dobru dusu, ktora sa chysta tento rok studovat v odbore prekladatelstvo tlmocnictvo NJ? a pomoze mi pochopit ako je to s tym zapisovanim predmetov do AIS? ide mi o tie vyberove povinne predmety. Nakolko podla studijneho odporucania sa vybrat nedaju, no ak si pamatate na uvodny navod ako si zapisat predmety do ais bolo tam, ze PV predmety sa daju vybrat zo studijneho programu alebo predmety podla vyberu. Mam z toho chaozz nakolko nemam jasno ani v tom aky rozvrh budem mat, kedze sa povinne predmety prelinaju...ak je tu buduci nemcinar prosim o pomoc dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov