Stále nechápem, ako niekomu môže nebyť trápne, keď sa tam pri poctivo klikujúcich vojakoch natriasa ako ryba na suchu a ešte má aj dojem, že niečo vyhral
Aha, vlastne je to Fico, tak tomu tým pádom rozumiem.
@3@8 ale inac, lakalo ma to skusit, tie jeho kliky , ze kolko by som dal, len taky obmedzeny pohyb tolko krat isto nechcem urobit. To su take tretinove kliky, takze cca ako takych 333 - 400 normalnych klikov za pol hodinu. Co by som mal zvladnut, nie vsak naraz, ale s prestavkami @aztek ty si to robil bez prestavky ?
mna to lakalo tiez a neodolal som ja som spustil stopky a robil som. ked som nevladal dalej, tak som si dal prestavku jasne a potom som pokracoval, kym nepreslo 30minut. aj ked sa zda, ze su to lahke kliky, musis to robit rychlo a je to 1000 opakovani co je celkom brutal ako som zistil a je to dobra zmena ak klikujes pravidelne, ta spodna poloha ma nieco do seba tak davaj, ved je to Fico challenge a nikto okrem mna sa nechyta?
@12 pri tom ako malo casu ma sa divim ze si na take daco cas najde cize obdiv si to zasluzi.
A inak tie kliky sice poctive neboli ale presiel pri nich polohu ktora sa povazuje za kriticku a ktoru prekonat je najnarocnejsie. Cize sa da povedat ze boli zvladnute lepsie ako u 80% ludi z birdzu :d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Aha, vlastne je to Fico, tak tomu tým pádom rozumiem.
úplne presne vystihuješ moje pocity z toho čo som videl na videu
A inak tie kliky sice poctive neboli ale presiel pri nich polohu ktora sa povazuje za kriticku a ktoru prekonat je najnarocnejsie. Cize sa da povedat ze boli zvladnute lepsie ako u 80% ludi z birdzu :d