mas 11 a dost silne reci. za toto mozes mat aj zle. lebo je to urazka verejneho cinitela. mam pocit. i ked s tvojej strany je to sloboda prejaavu. ale nehnevaj sa. sa musis fakt rozumiet do politky aj tak to zrusia
ked osm si teraz zistila ze to napisalo 11 rocne dievca este s nickom LOVEEMO, tak je vsetko jasne - DAJ SA NA NEJAKE LIECENIE , lebo podrezavanie zil je debilne , a precitaj si par knih o politike , lebo to ,ze zdrazeli cigarety a tvoji fetacky kamarati sa stazuju neznamena ze niekdo kto vystudoval vysoku skolu je debil
je lahke povedat ze je , ale ked nieco povies zargumentuj si to .... lenze nakolko sa vsetci vyznate tak ste ticho ... to ze ide benzin hore ? aj ked sluboval ze nepojde , politicke reci , tie ma kazdy politik , kazdy vedel ze pojde hore , lebo je logicke , ze stale pojde len vyssie , lebo ROPA klesa CENA vstupa , ale preto nie je hned DEBIL .... podla mna je debil kazdy kto vyznava EMO lebo je to ****** , aby som ja si kreslila po ksichte slzicky a neviem co este , a depkovala a neviem co , akoze o tom je zivot ? ze ja doma revem a nosim ciernu , to potom vazne vsetci poskacte niekde , lebo pre tento narod ste neuzitocny , mate zivot aby ste ho zili a nie preto aby ste si nasli akykolvek dovod nato aby ste doma revali a fotili sa z 360 uhlov a minali ciernu cerusku na oci .... ja len dufam ,ze mladez ktora tu momentlane so mnou vyrasta z toho vyrastie , lebo potom bude svet plny debil .....
som spokojna , a este ked niekdo zalozi nejaku diskusiu o ficovi , alebo to je jedno ked to urobi nejake EMO tak ma asi vystre ....
nesuhlasim s nadpisom temy, fico neni debil, fico je kokot nad kokotov !! koli nemu prisiel moj znamy o robotu a teraz nema ziadnu !!!! 90 % slovenskych politikov su absolutni luzeri, berz plat za nic !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
-isto sa do politiky vyznas tak ako ja do problemov novorodeniat... cize nulovo
-napis preco , lebo aj ja mozem napisat ,ze zuzka mrkvickova je krava , lebo ma zelene oci a mne sa pacia hnede ....
som spokojna , a este ked niekdo zalozi nejaku diskusiu o ficovi , alebo to je jedno ked to urobi nejake EMO tak ma asi vystre ....