a okrem toho, co uz, stalo sa, zabudli dat o jeden volebny listok viacej do obalky, ktoru si mohol zobrat v podstate ktokolvek
alebo druha varianta je, ze ona schovala volebny listok, aby sa okolo toho urobilo take iste velke halo, ako ked zabudli v 94tom zapisat meciara do volebnej listiny v jeho okrsku
Take iste prdy ako vcera ficova tlacovka, ohladne SDL, ktora ich vraj poskodzuje.
SDL vraj malo dnes v noci lepit nalepky na auta. Fico doniesol vzor nalepky aj na tlacovku. Zvlastne, ze ju mal skor, nez sa zacala lepit
Dalej SDL ma rozoslat 300 000 listov, zvlastne, ze fico vie presny pocet
Ficova manzelka nedostala kompletne volebne listko.. Odpoved poznate
Este k tym nalepkam. Vcera jeden moj znamy (kandidat sdku) videl mladych smerakov ako lepili v Tahanovciach (Kosice) nalepky po autach nazor si utvorte sami.
@tommyhot ten fico to je dement... ked uz vymysli tak diabolsky plan aby ho vsetci lutovali tak nech si dohodne podmienky akcie doma a nie vo volebnej miestnosti...
@drejka aj keby tam zabije cloveka pred kamerou, tak samozrejme zli su vsetci a hlavne novinari a kameremani.. Kamera ho usvedcila a darmo sa bude vyhovarat..
@aguri500 ako povedal ten moj znamy z sdku. Fico sa uz aj poslednej slamky chyta. Rovnako ako to bolo vcera na tlacovke. On uz vobec nerozmysla a mysli si, ze ludia su az tak blbi, ze mu skocia na hentake vymysli.
pche. Keď chce voliť SMER, nič jej nebráni vypýtať si pokojne lístok od komisie s tým, že sa asi stala chyba a v jej obálke sa nenachádzal. Takéto rozmazávanie toho je úbohé.
Fico v skutočnosti povedal iba "Pozri si to ešte raz" a na videu to zreteľne počuť.
Je to úbohosť slovenskej žurnalistiky, že sa takéto niečo vôbec môže prihodiť. Nechápem, prečo bol môj príspevok vymazaný. No, ale však SME je rovnako úbohé ako HN, žiadny rozdiel
@trueman3 pocujem prvykrat nieco ze "este raz" a druhykrat pocujem "hod to do tasky". Dost mi to susti, cize ak to dokaze niekto vycistit od okoliteho sumu, nemam problem ti dat za pravdu. Ale nebudem snad lobovat proti tomu co tam pocujem. Naozaj seriozne ak to dokaze niekto vycistit (s dobrym softom je to otazka par minut) nemam problem uznat, ze nic take nepovedal.
Nic to ale nemeni na vec, ze mohol zareagovat inak aj potom ked si ho vonku odchytili kamery. Listky sa rozdavaju nahodne a podla mna o ziadnych konspiraciach tam nemoze byt rec. Alebo ze by mu prave protificovska komisia dala listok? Nejak vela nahod nemyslis?
@tommyhot dnes vo faxcopy a na benzinkach za volicsky listok so SMEROM davali zlavy...media sa neustale do nho obuvaju...a toto podla mna tiez nebola nahoda Niesom ziadny FIcoobhajca, ale zas odtial-potial ...ak takymto sposobom na nho utoci opozicia, je mi na zle z celej slovenskej politiky a hlavne zo slovenskych medii. Nech mi nikto nehovori, ze pravica je svata. Aj ked mozno mensie zlo, ale takymto sposobom utocit...a pisat clanky, to je hnus.
joj no boze ta zabudli...kebyze to dali nejakemu normalnemu obcanovi tak ani nezisti ze tam nie je...a aj ja si myslim ze to spravilanarocky zeby sa spravila z toho kauza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a ak si naozaj len vymyslaju?
a okrem toho, co uz, stalo sa, zabudli dat o jeden volebny listok viacej do obalky, ktoru si mohol zobrat v podstate ktokolvek
alebo druha varianta je, ze ona schovala volebny listok, aby sa okolo toho urobilo take iste velke halo, ako ked zabudli v 94tom zapisat meciara do volebnej listiny v jeho okrsku
chuďátka
SDL vraj malo dnes v noci lepit nalepky na auta. Fico doniesol vzor nalepky aj na tlacovku. Zvlastne, ze ju mal skor, nez sa zacala lepit
Dalej SDL ma rozoslat 300 000 listov, zvlastne, ze fico vie presny pocet
Ficova manzelka nedostala kompletne volebne listko.. Odpoved poznate
Este k tym nalepkam. Vcera jeden moj znamy (kandidat sdku) videl mladych smerakov ako lepili v Tahanovciach (Kosice) nalepky po autach nazor si utvorte sami.
@aguri500 ako povedal ten moj znamy z sdku. Fico sa uz aj poslednej slamky chyta. Rovnako ako to bolo vcera na tlacovke. On uz vobec nerozmysla a mysli si, ze ludia su az tak blbi, ze mu skocia na hentake vymysli.
ktorý si vymysleli, vraj "Daj si ho do tašky".
Fico v skutočnosti povedal iba "Pozri si to ešte raz" a na videu to zreteľne počuť.
Je to úbohosť slovenskej žurnalistiky, že sa takéto niečo vôbec môže prihodiť. Nechápem, prečo bol môj príspevok vymazaný. No, ale však SME je rovnako úbohé ako HN, žiadny rozdiel
Nic to ale nemeni na vec, ze mohol zareagovat inak aj potom ked si ho vonku odchytili kamery. Listky sa rozdavaju nahodne a podla mna o ziadnych konspiraciach tam nemoze byt rec. Alebo ze by mu prave protificovska komisia dala listok? Nejak vela nahod nemyslis?