vsimli ste si ze ludia ktory volia fica nemaju asi internet. Lebo ak sa napr. Na SME.sk alebo vlastne na hocijakom inom blogu kuknete, tak vsade ze SaS, Nova vacsina..... Asi iba kazdych 30 komentarov je mozno jeden Fico.
Staré babky demokratky.... ale sranda,že každý deň počúvam ako im je zle, ako majú malý dôchodok, ako nevedia vyžiť a obracajú každé euro, no a neustále v televíznych novinách potom ukazujú dôchodcov, ktorým niekto ujebe 10000 eur spod vankúša., lebo chudobný slovenský dôchodca
Aj niektorí pracujúci sa sťažujú, že obracajú každé euro a neustále v televízii ukazujú, ako je plat na riadiacich it pozíciách 2500 eur ... Je to nekonzistnentné?
Tí zaplatení rómovia ťažko budú pre smer veľkou voličskou základňou ...
Viacerí tu na to máte trochu skreslený pohľad. Niežeby zaplatení rómovia, alebo dôchodcovia neboli pre SMER významnejšou demografickou skupinou ako pre ostatné strany, ale bohužiaľ, mnoho ich voličov sú úplne normálni ľudia, bez poškodeného mozgu, alebo členstva.
@tunidlo tak ani som tym nemyslela, ze je to vacsina ich volicov, ale je to taka specialna vzorka, ktora je typicka pre smer a nebola spomenuta je mi jasne, ze smer volia aj "normalni ludia", ale kedze si vsimam tiez to, co @0 pise, tak ti volici budu asi taki ludia, co net maju, ale pouzivaju ho tak max. na fb a mail
No asi preto volia Smer ze tu neni ziadna ina obstojna lavicova alternativa KSS neratam a SDL sa do parlamentu nedostanu lebo seci volia Smer proste zacarovany kruh Mozno by to chcelo novu lavicovu stranu, potom by sa situacia zlepsila Tot moj nazor
@somnaj Ja volím SMER, mám internet, mám vzdelanie - viem si to obhájit, rovnako ako skrytizovať ak s niečim nesùhlasím. súhlasím s tým, čo pìše @diablo7 a teda niet inej lavicovej alternatîvty. Ako politológ si dovolím povedať, že ak zrovnàme program smeru so západoeurópskymi stranami (napr. Francúzko, Nemecko, Španielsko) tak SMER s kľudom v duši môžeme nazvať umiernenou pravicovou stranou. Pâčia sa mi najmä Španielske a Francúzske soc. dem. strany - samozrejme s výhradami, niesom stroj aby som prijímal všetko.
@james98 no ty si myslel akoze vlastnik SME aj PRAVDA je rovnaky nie? Lebo tie clanky v pravde mi nepridu zas az tak moc pravicovo ladene a hlavne si pozri komenty pod clankami na SME kazdy hejtuje na Smerakov a v pravde seci picuju na KDH A SDKU
@diablo7 O vlastníka moc nejde Velmi dobre poznám sme, aj internetovú verejnost, ktorá prispieva pod ich články . Chcel som len povedať, že pravda nie je vyslovene lavicová - občas, ako vravíš, sa prikloní na stranu smeru, občas nie. Ale SME a HN nikdy. Laviciari citaju napr. noveslovo.sk
Ale veď SMER nám dal istoty - jediné istoty sú dane a smrť. Ľudia čo ich volia sú podľa mňa lenivé socky, ktoré nechcú robiť alebo si myslia, že peniaze im budú z neba padať a dôchodcovia, ktorým nepridá ale ešte im zobere.
väčšinou dôchodcovia a pár ľudí, čo poznám, lebo SMER volia rodičia a nechcelo sa im zaoberať aj inými stranami a ich volebným programom, resp. boli ovplyvnení istotami
Kopec pravicovych volicov voli stale len male strany, pretoze tie velke ich sklamali. Nasledne sa mala strana bud do parlamentu nedostane, alebo sa tam dostane a sklame ich - tak volia inu malu stranu. V tomto su paradoxne pravicovi volici viac naivni ako lavicovi. Lavicovi volia zlo ktore im je zname, kdezto pravicovi volia stale dookola nezname zlo, dufajuc, ze sa to konecne zlepsi.
U SMERu je problem s tym, ze v tom, co je u nas povazovane za lavicove spektrum nemaju ludia velmi na vyber koho volit.
Realne teda SMER nie je voleny kvoli tomu, ze by bol nejakou ultimatnou stranou, ale kvoli tomu ze je to jedina "lavicova" moznost.
Pravdou ale je, ze tu uz dlho nebola vo vlade strana o ktorej by sa dalo s cistym svedomim povedat, ze nestala za hovno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
+ zaplateni romovia
» www.youtube.com/watch?feature=p...
Aj niektorí pracujúci sa sťažujú, že obracajú každé euro a neustále v televízii ukazujú, ako je plat na riadiacich it pozíciách 2500 eur ... Je to nekonzistnentné?
Tí zaplatení rómovia ťažko budú pre smer veľkou voličskou základňou ...
Viacerí tu na to máte trochu skreslený pohľad. Niežeby zaplatení rómovia, alebo dôchodcovia neboli pre SMER významnejšou demografickou skupinou ako pre ostatné strany, ale bohužiaľ, mnoho ich voličov sú úplne normálni ľudia, bez poškodeného mozgu, alebo členstva.
@james98
No ja by som nejakú tú obhajobu asi počul celkom rád, musím sa priznať.
U SMERu je problem s tym, ze v tom, co je u nas povazovane za lavicove spektrum nemaju ludia velmi na vyber koho volit.
Realne teda SMER nie je voleny kvoli tomu, ze by bol nejakou ultimatnou stranou, ale kvoli tomu ze je to jedina "lavicova" moznost.
Pravdou ale je, ze tu uz dlho nebola vo vlade strana o ktorej by sa dalo s cistym svedomim povedat, ze nestala za hovno.