@verlorenentraum , nikdy nestracaj sny aa...aj ja som rozmyšľala...len neviem ako je to s tym ,ked mam nemcinu na vyssej urovni , podstatne...pozerala som si modelovy test z angliny a nieje to nič hrozne..noo...rozmyslam aj do buducnosti ako by som to zvladala....vyučbu v angline atd atd....ale na rovinu , v angline si tak neverim
@salkoo nie je na tom nič hrozne , mam tam kamošku...len musiš ratať s tym , že ak to ideš študovať že to neje o lizani medu ani o urovni aku mas na pedagogike...ale je to aj o prebdenych nociach , strese a nezvladani...ako aj na medine, či prave....ľahšie to ide tim, ktori maju na jazyky dar , lahko sa ho ucia , ak ho maš , a si naozaj dobra , neboj sa
@nixxina , ďakujem za radu , no nenecham si prepač , poradiť, nemčina je moja laska , jediny predmet , ktory mi vnasal vyznam do otrasnych dni na mojom gympli.... ale ak to študuješ , tak mi prosim ťa , o tom , napiš viac )
@barbadosa čítam tvoj príspevok..... o akej úrovni hovoríš na pedagogike? napíš mi o tom prosím viac, čo si tým myslela, že na prekladateľstve nie je taká úroveň ako na pedagogike. Ďakujem
@barbadosa tak ako napr. ja idem maturovať aj z AJ aj z NJ na B2... aj keď v nemčine si verím viac a tiež je to moja láska... presne ako píšeš, jedine svetlo života na tom sprostom gymnáziu
@barbadosa aha ľahšie... tak to potom hej Ináč ja tiež zvažujem pedagogiku, lebo na prekladateľstve sa asi budem zbytočne 5 rokov trápiť.... no uvidíme, čo to bude..... ja si dávam túto kombináciu preto, že chcem ísť do Nemecka žiť a učiť... takže tak či tak, tam si budem musieť spraviť školu...
@barbadosa napisem ti spravu poobede ked budem na kompe bo len mobil mam , myslim ze ti mam k tomu co povedat viac ako hocikto iny a celkovo baby pedagogika je hodne lahsia , co sa tyka jazykov
@nixxina ja Ti verím, že je ľahšia... veď to je logické..... lenže ja sa na to pozerám z toho hľadiska, že keď chcem žiť a učiť v Nemecku, budem sa s nemčinou trápiť tak či tak a treba si zvykať chápeš nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nechod na tlmocnictvo a vobec uz na nemcinu
a kde si pozerala prosím ťa modelové testy???