Ahojte, poprosím jednu radu.
Pokiaľ prenášam zo zimného semestra TRI predmety, aká je pravdepodobnosť, že do letného semestra už chodiť nemusím, resp., že ma vylúčili? Ako to funguje, neviete?
je nutné na prestup do letného semestra v prvom ročníku dosiahnuť minimálny počet 16 kreditov ... ak ich dosiahneš, postupuješ do dalšieho semestra ale nemusíš chodiť do školy ( môj prípad ) potom som sa len nechal vyhodiť ... trvalo im to dosť dlho hh vyhodili ma až v októbri dovtedy som bol študent ...
ak máš však pod 16 kreditov ... očakávaj vyhodenie skôr pretože si nesplnila základné podmienky pre absolvovanie prvého semestra
@melancholik nejde o mňa, ale o frajera, ktorý má z toho celého halušky a už som ho nemohla počúvať, tak som sa skúsila tuto tejto študentskej vzorky popýtať.
@melancholik ako jemu je to v ohľade štúdia jedno, pripravuje sa na FTVŠ, ale nerád by sa hlásil zbytočne na úrad práce, dokafrú sa mu alimenty a blablabla...
... ak nespravil tri predmety, je stále študentom ďalší semester, až od nového roka ním nie je, ak nechce a neukončí štúdium.
Tri predmety sa prenášať dajú, pokiaľ má za semester viac, ako mylsím 15(možno10) kreditov a za rok viac, ako 40.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ak máš však pod 16 kreditov ... očakávaj vyhodenie skôr pretože si nesplnila základné podmienky pre absolvovanie prvého semestra
ale ď. za info, má 18 kreditov, takže ide ďalej.
Tri predmety sa prenášať dajú, pokiaľ má za semester viac, ako mylsím 15(možno10) kreditov a za rok viac, ako 40.