mam problem prisla mi fifa 15 a nejde ide len na 64 bit a ja mma 32 neviete nietko ako to udaptovat alebo či sa na fifu bude robit niečo aby isla aj na 32
@dukduksk stiahnuť 64bit. a preinštalovať..vygoogli si návody ak to nevieš ..budeš musieť stiahnuť win , vytvoriť bootovací disk alebo usb a nabootovať (v biose počítača musíš zmeniť aby ako prvé načítalo usb nie HDD)..nič ťažké , všetko ti povie ujo google
@kosmiklove no ked chce hrat fifu15 tak asi ma uz lepsi pc nemyslis? vsak tam su uz celkom slusne poziadavky, akurat ten 32 bit system mi nesedi, naco by ho niekto pchal ak ma 64 bit cpu a nad 3 GB ram co na fifu by mal mat, kedze 32 bit podporuje len 3 GB max.
hlavne ze cele PS4/XBOX nie nic ine ako zostaveny herny PC s 8 jadrom od AMD, klasickym 3,5" HDD a mechanikou, tak neviem co tu potis, rozdiel je iba v OS a obrazovku mozes mat rovnaku na PS aj na PC, rovnako pripojit ovladace, tak sa tu nezhadzuj.
64 bit efektivnejsie vyuziva CPU a RAM, kazdopadne ked chces hrat FIFU '15, tak si iba preinstaluj win. S winom7 64bit ultimate nepokazis nic. Ak mas rozdeleny hdd na C:/ /, preinstalovanie C:/ s winom ti zaberie 30 minut a data ti ostavaju na oddiely.
Nenapisal si konfiguraciu, ale snad nemas 10 rocny PC, co by ti neutiahol win7 64bit
@sufurky ps4 cize chces porovnavat konzolu s pc? co je na tom ze chcu hrat aj 4 hraci? praveze naopak sa pozry na to inak co ps nedokaze, kolko by si tych ps4 potreboval keby si chces po sieti zamrvit? ja nemusim mat dva ale tri ps aby som si zahral cokolvek po sieti ked dojdu kamosi na chladne , kolko obrazoviek mozes dat sucasne na jednu konzolu? ja mozem dat tri na jedno pc, o 3d od nvidie ani nejdem pisat kedze uz fifu10 som mrvil na 3d kde ps3 ani nevedla naco to je. paneboze porovnavat konzolu to si robis srandu o napalenych hrach ani nejdem radsej pisat
@erjedna pravdaže do ktorého netreba dalšich 6 rokov nič kupovať aby som mohol hrať najnovšie hry PC socka ako ty to asi nepochopí že hrať fifu na pc s kamarátmi to je trapas trapas trapas Boh by dal aby sa pc hry na PC iba tvorili a nie hrali pretože viete len okrádať vyvojarov , vyjde GTA 5 a 99 % si ju stiahne ja sa čudujem že sa stým vôbec serú a nesustredia sa na pravých hráčov ktorý vyvojarov za dobru prácu odmenia kupenim danej hry a nie piratenim
@sufurky tak moralkov na mna nechod to mozes tam niekomu inemu rozpravat posledny koment ma dostal uplne do kolien, nie na jednom pc, kusok citaj multiplayera som myslel po sieti na viacerych pc cize kazdy na svojej obrazovke a 20 na jednej? to ocom tocis? kto pise o tolkych? ja som len reagoval co si pisal ze 4 mozu na ps4 hrat, no ako keby na pc nemozu to hlupost jak mraky, a tv mozem rovnako napojit ako mas aj ty na ps4 cize trepes odveci.
@niktozaujimavy a pc som preto pisal po sieti, pretoze vsetci okolo mna maju celkom slusne zostavy a nemusi kazdy kupovat ps4 ako debil aby sme zamrvili ked sa stretneme. lebo aj ps ma siet ale mozes hrat len s tym co ma tiez ps.
@sufurky a pc som preto pisal po sieti, pretoze vsetci okolo mna maju celkom slusne zostavy a nemusi kazdy kupovat ps4 ako debil aby sme zamrvili ked sa stretneme. lebo aj ps ma siet ale mozes hrat len s tym co ma tiez ps. este aj sebe napisem niesom debil ? uz je vela hodin a vela magorov sa asi prebudza idem ja radsej spat lebo take debiliny co dnes poniektory pisu to uz nema nic s cistym rozum spolocne.
@erjedna nechcem rypat ale na tom obrazku ja vidim 2.5 palcovy hdd, ale inak mas pravdu s ostatnym suhlasim, sufurky asi mysli ze je tam mimozemska technologia
cize ked si postavim rovnaku konfiguraciu ako je v PS4, tak ty si na rovnakej PS4 konfiguracii zahras o 5 rokov stale nove hry ale ja na PC s rovnakou konfi ako ma PS4 nie? Zaujimave, asi mas pocit ze tam vykon exponencionalne rastie s pribudajucim vekom a v PC naopak klesa, alebo mozno je to mimozemska technologia.
Ale naco sa hadat s clovekom, co sa tomu nerozumie. Ja nemam PC na hry, mam 5 rocne zelezo na ktorom hram max 2 hry, nepotrebujem si honit cicinu nad tym ze WOW ty mas FULL HD FXAA detaily o 10 FPS viac ako ja na medium detailoch niekde na crysis 3, no nezaspim asi z toho. Navyse na PS4 je absolutne neprakticke ovladanie FPS a MMORPG hier, cize PS4 by som bral jedine ak by som hral FIFU/NHL a arkady, nie vsak to co hravam. Ked sa bude hravat CS:GO alebo LoLko praktickejsie na konzolach ako na PC, potom mam dovod si to kupovat. Ale stale je to rovnaky vyrobca kompomentov ako pre PC, akurat je to ulozene vodorovne a nie zvislo ako PC.
A nezabudaj, hry pre PS4 su konfigurovane prave dany hardware konzol, preto aj o 5 rokov ti tam pojdu najnovsie tituly, lebo hru pre konzolu prisposobia vykonu konzoly, aby to natom slapalo, avsak ta ista hra pre PC je naprogramovana absolutne inak
@niktozaujimavy sak ale vykupuju sa iba flase s piva teda no vykupuju to je vlastne kolobeh ked si ides kupit pivo tak tam das prazdnu flasu ktora stoji 13 centov inak mas pivo bez tej flase o 13 centov drahsie ako je na cenovke a tusim este obcas su vratne aj vinove flase ale to uz asi ani ne no ale z tvrdeho chlastu nejsu vratne takze tazko povedat kolko stoja
@sufurky To čo píšeš je totálny blud blud blud.
1. ľudia ktorý vlastnia PS4 sú zvyčajne veľmi pohodlný a lenivý ľudia ktorý sa totálne nevyznajú v hardwary a jeho využití
2.je mi ich ľúto kúpili mačku vo vreci (hardware 0 bodov)
3.Skladal som si PC v roku 2011 a predstav si že som si za tie 3 roky nič nekupoval čím by som musel zvyšovať jeho výkon, a tie hry mi idú všetky na Ultra detaily vo Full HD na veľkej uhlopriečke.
4.Jedinou výhodou konzol je to že sa nestaráš či ti to pôjde a bla bla bla, lenže si si neuvedomil že taká Stará PS3 ktorú mimochodom vlastním aj ja tak tie hry ktoré na nej idú, napríklad BF3 je masívne orezaná od svojej PC verzie, čiže hovoriť že si kúpiš PS4 a maš pokoj na 5-6 rokov je kokotina lebo tú hru si poriadne neužiješ...1-2 roky sa bude využívať potenciál PS4 na plno a potom zas budú hry orezávať (nehovorím o PS a Xbox exkluzivitách)
5. Fifa sa mi lepšie hrá na Xbox ovládači, (ktorý mám pripojený k PC) a pre info Prof. hráči hrajú na klávesnici a nie na ovládači.
6. Možno moje PC stálo 2x drahšie ako trápna PS4, ale využijem ho 100 x viac ako PS4 preto mi príde to osočovanie že FIFA na PC je blud....a to nehovorím o tom že za niektoré hry nemienim platiť >50€ za 5-10 hodín hrania sa....+ FPS hry ktoré sa hrajú na ovládači sú hnus.....a nezabudni na trápny lock 30 FPS.....
1.Ano na pc som hral iba Far Cry neviem kreknuť hru nevyznám sa do toho na to mam brata preto som mal ps3 a ps4 kde si kúpim hru nainštalujem a hrám a netrapošim okolo toho
2. Je mi luto dávať peniaze do do pc jak luzer
3 Predstav si že 5 rokov som mal PS3 bezchybne nič som do nej investovať
4 Potenciál ps4 je zatiaľ nepoznaný a radšej orezané ako žiadne vid NHL a kopu ďalšieho
5 Profi hráči sú stratene existencie ktorý to prehnali trošičku
6 Už mi beha mraz po chrbte keď si mam predstaviť hrať na klávesnici a myške nejakú strielačku
seruste....ani mne nefunguje fifa 15 na NB a požiadavky v podstate spĺňam...iba grafika je písana GeForce 650 GTX a ja mám 540M...keď chcem spustiť hru tak mi len vybehne dáka malá tabuľka...ak viete pomôžte
See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.
************** Exception Text **************
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at DXHelper.DisplayInfo.InitDisplayModeList()
at DXHelper.DisplayInfo..ctor()
at fifasetup_csharp.Settings.CreateSettingsForAdapter()
at fifasetup_csharp.StartingForm.PlayButton_Click(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.
For example:
When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Najlepšie je mať ps4 a mega obrazovku
a k téme... blud je skôr v dnešnej dobe mať len 32 bitový systém...
ps4 zapnem sadnem s kamarátmi za TV hráme na 4 ovládačoch je to pohodlnejšie nemusí ma trápiť či môj pc niečo také potiahne a tak ďalej
neviem, prečo niečo takéto ľudia porovnávajú pri konzolách a PC, keď je to úplne rovnaké
@dukduksk no jediná možnosť je nainštalovať si taký systém...
Nie je frajerina mať ps4 tu ide o to že nemusím vylepšovať pc každý rok aby mi išli lepšie hry a podobne
hlavne ze cele PS4/XBOX nie nic ine ako zostaveny herny PC s 8 jadrom od AMD, klasickym 3,5" HDD a mechanikou, tak neviem co tu potis, rozdiel je iba v OS a obrazovku mozes mat rovnaku na PS aj na PC, rovnako pripojit ovladace, tak sa tu nezhadzuj.
Vid:
64 bit efektivnejsie vyuziva CPU a RAM, kazdopadne ked chces hrat FIFU '15, tak si iba preinstaluj win. S winom7 64bit ultimate nepokazis nic. Ak mas rozdeleny hdd na C:/ /, preinstalovanie C:/ s winom ti zaberie 30 minut a data ti ostavaju na oddiely.
Nenapisal si konfiguraciu, ale snad nemas 10 rocny PC, co by ti neutiahol win7 64bit
pravdaže do ktorého netreba dalšich 6 rokov nič kupovať aby som mohol hrať najnovšie hry PC socka ako ty to asi nepochopí že hrať fifu na pc s kamarátmi to je trapas trapas trapas Boh by dal aby sa pc hry na PC iba tvorili a nie hrali pretože viete len okrádať vyvojarov , vyjde GTA 5 a 99 % si ju stiahne ja sa čudujem že sa stým vôbec serú a nesustredia sa na pravých hráčov ktorý vyvojarov za dobru prácu odmenia kupenim danej hry a nie piratenim
Už si si zahral NHL 15 na pc aha prepáč premna -zamna hrajte aj 20 na 1 pc jak retardi
cize ked si postavim rovnaku konfiguraciu ako je v PS4, tak ty si na rovnakej PS4 konfiguracii zahras o 5 rokov stale nove hry ale ja na PC s rovnakou konfi ako ma PS4 nie? Zaujimave, asi mas pocit ze tam vykon exponencionalne rastie s pribudajucim vekom a v PC naopak klesa, alebo mozno je to mimozemska technologia.
Ale naco sa hadat s clovekom, co sa tomu nerozumie. Ja nemam PC na hry, mam 5 rocne zelezo na ktorom hram max 2 hry, nepotrebujem si honit cicinu nad tym ze WOW ty mas FULL HD FXAA detaily o 10 FPS viac ako ja na medium detailoch niekde na crysis 3, no nezaspim asi z toho. Navyse na PS4 je absolutne neprakticke ovladanie FPS a MMORPG hier, cize PS4 by som bral jedine ak by som hral FIFU/NHL a arkady, nie vsak to co hravam. Ked sa bude hravat CS:GO alebo LoLko praktickejsie na konzolach ako na PC, potom mam dovod si to kupovat. Ale stale je to rovnaky vyrobca kompomentov ako pre PC, akurat je to ulozene vodorovne a nie zvislo ako PC.
A nezabudaj, hry pre PS4 su konfigurovane prave dany hardware konzol, preto aj o 5 rokov ti tam pojdu najnovsie tituly, lebo hru pre konzolu prisposobia vykonu konzoly, aby to natom slapalo, avsak ta ista hra pre PC je naprogramovana absolutne inak
1. ľudia ktorý vlastnia PS4 sú zvyčajne veľmi pohodlný a lenivý ľudia ktorý sa totálne nevyznajú v hardwary a jeho využití
2.je mi ich ľúto kúpili mačku vo vreci (hardware 0 bodov)
3.Skladal som si PC v roku 2011 a predstav si že som si za tie 3 roky nič nekupoval čím by som musel zvyšovať jeho výkon, a tie hry mi idú všetky na Ultra detaily vo Full HD na veľkej uhlopriečke.
4.Jedinou výhodou konzol je to že sa nestaráš či ti to pôjde a bla bla bla, lenže si si neuvedomil že taká Stará PS3 ktorú mimochodom vlastním aj ja tak tie hry ktoré na nej idú, napríklad BF3 je masívne orezaná od svojej PC verzie, čiže hovoriť že si kúpiš PS4 a maš pokoj na 5-6 rokov je kokotina lebo tú hru si poriadne neužiješ...1-2 roky sa bude využívať potenciál PS4 na plno a potom zas budú hry orezávať (nehovorím o PS a Xbox exkluzivitách)
5. Fifa sa mi lepšie hrá na Xbox ovládači, (ktorý mám pripojený k PC) a pre info Prof. hráči hrajú na klávesnici a nie na ovládači.
6. Možno moje PC stálo 2x drahšie ako trápna PS4, ale využijem ho 100 x viac ako PS4 preto mi príde to osočovanie že FIFA na PC je blud....a to nehovorím o tom že za niektoré hry nemienim platiť >50€ za 5-10 hodín hrania sa....+ FPS hry ktoré sa hrajú na ovládači sú hnus.....a nezabudni na trápny lock 30 FPS.....
2. Je mi luto dávať peniaze do do pc jak luzer
3 Predstav si že 5 rokov som mal PS3 bezchybne nič som do nej investovať
4 Potenciál ps4 je zatiaľ nepoznaný a radšej orezané ako žiadne vid NHL a kopu ďalšieho
5 Profi hráči sú stratene existencie ktorý to prehnali trošičku
6 Už mi beha mraz po chrbte keď si mam predstaviť hrať na klávesnici a myške nejakú strielačku
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.
************** Exception Text **************
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at DXHelper.DisplayInfo.InitDisplayModeList()
at DXHelper.DisplayInfo..ctor()
at fifasetup_csharp.Settings.CreateSettingsForAdapter()
at fifasetup_csharp.StartingForm.PlayButton_Click(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.18408 built by: FX451RTMGREL
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
fifaconfig
Assembly Version: 1.0.0.0
Win32 Version: 1.0.0.0
CodeBase: file:/// /Hry/FIFA 15/FIFA 15/fifasetup/fifaconfig.exe
System
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
System.Windows.Forms
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
System.Drawing
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
DXHelper
Assembly Version: 1.0.5318.28514
Win32 Version: 1.0.0.0
CodeBase: file:/// /Hry/FIFA 15/FIFA 15/fifasetup/DXHelper.DLL
System.Core
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
System.Xml
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.
For example:
When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.