Helou, je tu niekto študujúci alebo prvák na filozofickej fakulte UK v odbore slovenský jazyk a literatúra? poprípade niekto, kto bude na intráku
Vy, čo tam už študujete, tak ako sa vám to pozdáva?
Priprav sa na to, ze nebudes mat ziaden zivot okrem skoly, lebo tyzdenne budes musiet precitat tak 1000 stran literatury a obsahy ti nepomozu... vacsina studentov ti potvrdi ze na tej skole je slovencina spomedzi vsetkych jazykov to najtazsie co moze byt..
SJL na FF UK ma odstavilo ani nie po dvoch mesiacoch a musela som prestupiť, vážny masaker je to n z týždna na týžden čítať kopec kníh... musíš mat k tomu vážne pevný a dobrý vztah, narodit sa kvoli tomu, inak to nemá význam
slovenčina je na fifUK krutá aj pre neslovenčinárov s OPT - spoločný základ, aj u nás na chorvátštine ľudia poprestupovali z iných jazykov, ako taliančina, francúzština apod. a každú chvíľu na to nadávajú...ešte horšie ako anglina, podľa mňa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja idem na tlmočníctvo - angličtina, fínština.
neviete ako je to s týmito jazykmi?