ja tam idem ešte len do prvého ročníka.. tiež som mala celkom patálie s tvorbou rozvrhu, pár hodín mi trvalo pochopiť systém (nevylučujem, že som doteraz niečomu neporozumela)
@kolini no a nie? v podstate až na nejakú jednu seminárnu skupinu (AJ) a na nejaké predmety z FI alebo FspS (ak tam také máš zaregistrované) poznáme časový údaj, kedy prebieha výučba..
@astaroth27 ja doteraz neviem ci smo spravne pochopila to registrovanie predmetov ( povinne mi vysli ze mam 40 kreditov za ne ) a to nasledne zapisanie v septembri
@alysia 40k je naozaj nejak veľa ja som si do prvého semestra zapísala doporučené povinné a tie mám tuším za 12k. určite si si to dobre pozrela v študijnom katalógu?
@astaroth27 no najskor som nasla v nejakej sablone ich 8, potom mi s tym, ale jedna kamoska pomohla a zistila, ze 3 z nich su povinne predmety za Ackove kredity a zvysnych 5 su povinne-ôvolitelne za Beckove kredity. Inak ak som sa nestihla niekde zaregistrovat ako do nemciny napriklad, tak potom v septembri mi to nepojde odkliknut? ci ako tomu mam chapat? ... aten studijny katalog to myslis nejaku knihu? lebo my sme nic nedostali.. vsetko je predsa na nete ... podla nich no asi lepsie
@alysia ja som na TIMe. beckove predmety su povinne volitelne, co znamena, ze nemusis absolvovat vsetky, len isty predpisany pocet. ak mas 3 ackove za 12kreditov spolu, beckovych ti staci 6 po tri kredity alebo menej a pridaj si nejake za C. proste 30 ti uplne staci na prvy semester a potom zistis, ci zvladnes aj viac, alebo je to akurat. tych 8 predmetov (3A 5 ti vyslo spolu na 40k?
@thatzooey sory, co je to za skolu TIM? alebo to je odbor?
ackove mam za 15 mam tam tri predmety a kazdy je za 5 kreditov, no mam to tam takto- zk 2/0 2 (plus 3 za zk) ak to spravne chapem tak to bude potom 5 za ten predmet nie? tak sa mi to tam aj zratuva v tom rozvrhu... volitenych mam 5 teraz akurat rozmyslam, ktory si dam a ktory nie
ok tak si dam horny strop 30 dakujem, ja som sa bala toho, ze musim mat tych 40 hned uz .. ano presne tak, tych 8 predmetov mi vyslo tak ako pises na 40 kreditov co je dost... este ked som si chcela dat tu filozofiu cim skor co mame povinnu v ramci bakalarskeho obdobia
@thatzooey idem googlit ... ja uz som prijata na jeden odbor... zeby som si na dalsi rok pridala dalsi odbor? ( este som nezacala jeden ale sak nevadi ) ...
mas dva odbory? ta teoria interakjtivnych medii a aky odbor este?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ackove mam za 15 mam tam tri predmety a kazdy je za 5 kreditov, no mam to tam takto- zk 2/0 2 (plus 3 za zk) ak to spravne chapem tak to bude potom 5 za ten predmet nie? tak sa mi to tam aj zratuva v tom rozvrhu... volitenych mam 5 teraz akurat rozmyslam, ktory si dam a ktory nie
ok tak si dam horny strop 30 dakujem, ja som sa bala toho, ze musim mat tych 40 hned uz .. ano presne tak, tych 8 predmetov mi vyslo tak ako pises na 40 kreditov co je dost... este ked som si chcela dat tu filozofiu cim skor co mame povinnu v ramci bakalarskeho obdobia
mas dva odbory? ta teoria interakjtivnych medii a aky odbor este?