Čo si myslíte o filme "KLASS" , resp. na ytb známom "Skazená mláďež"? Myslíte si, že konali správne? V tomto prípade som ich úplne chápal, jednoducho je úbohe niekoho šikanovať, je to proti cti človeka. Viem, že sa nič také v Estónsku nič nestalo (viem,
@1 neboj sa, vtipný nie si táto téma je pre ľudí, ktorí dokážu napísať niečo aj vážne, takže keď sa nájdu ešte nejakí "vtipkári" ako ty, ani tu radšej nepíšte ďakujem za pochopenie
@draks pozri si tých 7 časti potom, na konci aj jeden z tých, čo ho šikanovali vravel, že ho chápe, a že sa mu ospravedlňuje za to.. On skončil na vozíku a ospravedlňocal sa jemu, ktorý ho dostal na ten vozík.. Chápeš toto?! Samozrejme, že to bolo prehnane, ale jednoducho ľudia by mali pochopiť, že šikana by nemala mať miesto v škole, a radšej nech ľudia myslia na dôsledky skôr. Nie toto, že sranda, sranda, veď čo "..
videl som velmi dávno ten film už,takže si ho moc nepamatam ....mám len také útržky v pamati ako ho priviazali k retazi myslim a na konci typek došiel do školy jak herkules (asi mu nešiel internet) a postrílal to tam jak v GTA ....viem ,že to bol dost nudný film a 2x by som si ho nepozre už
@jurito neviem, či myslíš ten istý film, nejako mi to nesedí s tým tvojim popisom, tento film sa týka hlavne šikany, tak neviem a "typek" čo tam strieľal nebol jeden, ale boli to dvaja, no jeden sa aj tak zastrelil
@dominikp pozrel som teraz csfd,hej toto som myslel...tak nepriviazali ho retazou,ale ho zavreli do klietky .som si to dajak poplietol s dajakým iným .....mne to prišlo nudné no ,ale tak dopozeral som to
@15 presne toto som teraz pozeral, toto, čo oni urobilo bolo naprosto choré, ale najviac ma nasrali komenty jedného dievčaťa písané pred cca mesiacom, ktorá s nimi idealizuje.. Ako to vážne? Takýto chorí ľudia žijú na Slovensku/Česku? Asi začnem byť paranoik, je to vážne choré..
@jurito videl si aj to pokračovanie, toto čo bolo potom? Viem, že to je len film a niečo také by sa asi nikdy nestalo, ale ten, čo prežil dostal len 3 roky podmienečne.. Vážne to je vidno, že to bol len.. Film
Pred časom som videla film aj ten seriál. Prvá časť seriálu bola najlepšia, potom už slabšie. Proste sa tam riešilo čo sa deje s tými deťmi, ich triednou a rodičmi. Ako vypočúvajú toho útočníka atď.
Mňa dosť zarážajú skreslené informácie médií. Všade napíšu iba to, že nejakému žiakovi v Amerike preskočilo a vyvraždil triedu. Pod správou sa rozvíjajú komentáre o tom, aké sú deti hlúpe a že určite mal päťky a takto to vyriešil. Pritom za mnohými takýmito masakrami (možno aj za väčšinou) je šikanovanie, ktoré sa neriešilo. A na konci sa skonštatuje že ON bol surová beštia a ONI bezbranné obete, hoci tou najväčšou obeťou bol práve ON.
zmasakrovať ich za takú potupu je jediná správna vec, lebo to poníženie je nehorázne. ale nie ich vystrielať,ale pomaly ich umučiť.aby prosili o život.
@dominikp ja som videl ten film, tie "potom" som nevidel ale asi to mrknem zaujíma ma to.... No a myslím ze konali správne...
A co sa týka sikany, ta vždy bola, je a aj BUDE...
Obete sa musia vzchopiť a pomstit, je ti vlastne jedna z ich prvých výzvý v živote... Nehovorím ale zeby mali teraz všetci postrielat školu. Ale aspoň poriadne zbiť
Vážne odporúčam si pozrieť časti "potom", v poslednej časti to bude z pohľadu jeho advokátky a jeho, čiže toto bolo z tých 7 časti asi najzaujímavejšie @21@22@23 súhlasím s vami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tento dokument som pozeral cca pred 4 mesiacmi a je to smutné aký sú ľudia a čo dokážu spraviť
A co sa týka sikany, ta vždy bola, je a aj BUDE...
Obete sa musia vzchopiť a pomstit, je ti vlastne jedna z ich prvých výzvý v živote... Nehovorím ale zeby mali teraz všetci postrielat školu. Ale aspoň poriadne zbiť
@21 @22 @23 súhlasím s vami