Film kniha ktorá vás vytočila svojim dejom alebo nejakou udalosťou v nej
Poznáteto pozeráte dobrý film alebo čítate dobrú knihu v ktorej si nejak zamilujete jednu z postáv a ona nejakým prijebaným spôsob zomrie... Viď film Tacho. To ma totálne nasralo alebo v knihe Zbabelí hrdinovia, si chlapík celý deň leštil guľku (akože náb
tak hra o trony ... vobec som necakal taky koniec a tesim sa na pokracovanie ... necudo ze ten maly blondavy bastard je na cele pochybneho rebricku "ktoru postavu z filmu/serialu by ste chceli aby v seriali zomrela"
The Stand - 4 Dielny film podla predlohy od Kinga. 2 Diely sú také, že ledva lapám od úžasu po dychu (Blue Oyster Cult, ľudstvo dusiace sa vo vlastnej pýche a jeho prejavy na pokraji apokalypsy, charizma driemajúca v hlavných postavách...) , keď tu zrazu prásk a nielenže zabije úplne debilným spôsobom najsympatickejšiu postavu (nemého dobráka zabije blázon bombou v krabici, chápete !?) ale úplne sa tam rozk*rvý celý dej, postavy a ten koniec bol taký, že by som režiséra uhryzol do hlavy...
dosť možno to nespadá do tejto kategórie, ale keď si odmyslím prvý koment, a beriem len nadpis, tak sedí dokonale:
celá Digitálna Pevnosť od Dana Browna - pretože po technickej stránke je to neskutočný paskvil a hrozná hovadina, prakticky nič z toho čo tam píše a okolo čoho sa tá kniha točí nedáva zmysel, je nemožné, hlúpe, iracionálne a nelogické a úplne z toho kričí že ten človek ani len zhruba netušil o čom píše. ono sa to možno dalo čakať a hej, "hackerské" filmy sú na tom prakticky rovnako, lenže tam je tá "technika" len ako kulisa, prostredie v ktorom sa odohráva dej, a v tejto knihe bola daná technika/technológia hlavnou pointou a najväčším príbehovým zvratom, a okrem toho v DaVinciho kóde ktorý som čítal (asi ako každý človek) prvý mal ten research celkom dobre spravený, takže ten digitálnepevnostný paskvil potom o to viac sklamal a nasral
Mňa niekedy vedelo strašne nasrať počínanie niektorých postáv (špeciálne Harryho Pottera) v ktorejkoľvek potterovke.
A inak rovnako ako povedala @orfea2 , vytočiť ma vedela každá jedna smrť postavy, ktorú som mala rada a od zlosti som prskala na všetky strany nad tou absolútne zbytočnou smrťou Tonksovej a Lupina, ktorú dala Rowlingová na koniec iba preto, aby to bolo dostatočne tragické a aby mala východisko, teda sirôtku, o ktorej by prípadne mohla písať potterovské pokračovanie.
Problém je ten, že si často obľúbim vedľajšie postavy a tie vždy dopadnú ako dopadnú... buď sa zabudnú, sú spomenuté málo, alebo začnú rad radom kapať... "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(alebo vraždiace decko v Řbitove zvířátek... hoci, ak by som nevidela film, tak by sa to ešte nejako prekusnúť dalo )
(a ono tam trčia fínske titulky
celá Digitálna Pevnosť od Dana Browna - pretože po technickej stránke je to neskutočný paskvil a hrozná hovadina, prakticky nič z toho čo tam píše a okolo čoho sa tá kniha točí nedáva zmysel, je nemožné, hlúpe, iracionálne a nelogické a úplne z toho kričí že ten človek ani len zhruba netušil o čom píše. ono sa to možno dalo čakať a hej, "hackerské" filmy sú na tom prakticky rovnako, lenže tam je tá "technika" len ako kulisa, prostredie v ktorom sa odohráva dej, a v tejto knihe bola daná technika/technológia hlavnou pointou a najväčším príbehovým zvratom, a okrem toho v DaVinciho kóde ktorý som čítal (asi ako každý človek) prvý mal ten research celkom dobre spravený, takže ten digitálnepevnostný paskvil potom o to viac sklamal a nasral
a jedna pasáž z 1984. maximálne iritujúca
A inak rovnako ako povedala @orfea2 , vytočiť ma vedela každá jedna smrť postavy, ktorú som mala rada a od zlosti som prskala na všetky strany nad tou absolútne zbytočnou smrťou Tonksovej a Lupina, ktorú dala Rowlingová na koniec iba preto, aby to bolo dostatočne tragické a aby mala východisko, teda sirôtku, o ktorej by prípadne mohla písať potterovské pokračovanie.