Ahoj, vedel by mi niekto poradiť nejaký film, s hudobnou tematikou? Nemyslím tým niečo ako high school musical a podobné veci. Skôr niečo, čo sa odohráva na nejakom koncerte, festivale, resp. nejaký životopisný (napr. Zažiť Woodstock, 4 filmy o Marekovi B
@silviaaa fakt díky, pozrela som zbežne o čom sú tie filmy a na pár najbližších dní mám program teda. A presne across the universe som teraz začala pozerať... tak snád
mna napriklad velmi zaujal Patranie po sugar manovi, kedze som dovtedy o tomto pribehu vobec nevedel, a pritom je to uplna supa so super hudbou a na zaklade skutocnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
prepáč že to píšem po jednom..spomínam pomaly
a už končím.
už vážne.
nie je to ako mnou vyššie spomenuté..skor je to také viac romantické ale áno..myslím že to spĺňa kritériá
...cadillac records možno tiež,
...a myslím, že je aj taký film, že woodstock, ale tuším vôbec nie je o woodstocku
@efyks ... Díky, určite si to pozriem ... A áno, asi viem na čo myslíš to som tiež tuším videla ten Woodstock neWoodstock
@billyjoe ... Ten poznám, to je klasika ale dík
@thrwtchr filmy, kde figurujú psychoaktívne látky mám rada ... Tak dík
Bong of Destiny to aj o polnoci by som si dal
ach, napísala som polstranový komentár s dokumentárnymi filmami a vymazala som to
@smis diky diky, tento film je superky ... pozriem si ho este raz
» www.shop.muzikus.sk/sk/search/resul...
@relieforsaddist
@jazzanova všák aj u nás to je strašná klasika ale už som to dávnejšie nevidel lebo popravde som toho presýtený
inak kukni si Beware of Mr. Baker.
toto je moja obľúbená scéna
can you play any higher notes?!
eeeh.... sorry.... I did not mean (he did not mean) to blow your mind (to blow your mind) but that shit happens to me, all the tiiiiiiiiiiiiime
a švinutý kamoš sem tam tresne frajerskej skluz
» www.csfd.cz/film/260727-kon...
ešte dva ma napadli ktoré by moooožno mohli splnať kritéria a nie sú to tenacious D