@coleshepter joo a presnejšie wolverine... a práve kôli tomu ujovi na tom screene mám rada ten film @ouch , a ja viem že som na to mala prísť.... ale ono mi to nedalo
@lawey ešte k tomu Schreiberovi... on ten film úplne ukradol. Tak, ako som sa tešil na Jackmana, tak som bol úplne užasnutý nakoniec zo Schreibera... dodal Sabertoothovi tú animálnosť, dravosť a drzosť, ktorú tá postava má mať.
@blackrisq konečne môj človek koho si Schreiber tak isto získal!!!! Postava sama o sebe by vôbec nebola tak úžasná keby ju nehrá on... inak aj ja Jackmana mám rada, x-manovské filmy taktiež.... ale len v´daka Schreiberovi som ten film videla min. 20x
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ináč mne ide aj tak - Black Swan
» 4.bp.blogspot.com/_bSk6yN_RU3Q/Sy...
/AAAAAAAAEfU/EQgGi4RhpXg/s400/the+ring+tree.jpg
prosím uhádnite toto!!! to je tak skvelý herec že on si to zaslúži
@mielikki to je maska červenej smrti! (či ako to preložiť, videla som to po maďarsky
teda, myslím
tie predtým nepoznám
ale napadá mi niečo ako 3 mušketieri
a toto je čo?
ja viem že je to ľahké :/
» geektyrant.com/storage/post-im...
@ohavnost jj a toto tvoje netuším, len toje James McAvoy nie?
budeš tak láskykotný a uspokojíš moju zvedavosť?
» farm4.staticflickr.com/3187/3091839646...
@sugy1 sorry, nevšimla som si.
» imageshack.us/photo/my-images...
Donnie Darko
♥
@georg21 Hugo
@lawey ešte k tomu Schreiberovi... on ten film úplne ukradol. Tak, ako som sa tešil na Jackmana, tak som bol úplne užasnutý nakoniec zo Schreibera... dodal Sabertoothovi tú animálnosť, dravosť a drzosť, ktorú tá postava má mať.