Ahojte ľudia, prosím, poraďte nejaké light fimíky na prázdniny Najlepšie komédie, no ale skrátka- čo vás napadne, mám rada takmer všetky žánre Ďakujem pekne
@dandybrendy kukni si animovanú rozprávku Trio z Belleville (vôbec sa tam nerozpráva ale je to strašne pekná rozprávka a nenechaj sa nachytat začiatkom a inač je to novší film a iba začiatok vyzerá tak "grroteskne".
@simka999 MKNŽ je super film ale pochybujem že by ju bavil alebo možno hej ked je na detektívky. Pre niekoho je to nudný film ale mne sa páčil
Jasné, díky za tipy, ako som povedala, pozriem si všetko čo ma niečím zaujme- začiatkom, názvom, spracovaním, hercami.... čímkoľvek Čo nemám rada- náboženské filmy a precukrované veci (to fakt len výnimočne keď mám na to náladu...) a turecké seriály, inak môžem fakt všetko Psycho, horory, drámy, komédie, rozprávočky,detektívky, trilery, sci-fi, niektoré dokumentárne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.csfd.cz/film/279569-muz...
Velka noc s Bonifacom
Klara a František
Molokai - Príbeh otca Damiána
Osud Matky Terezy - novsie vydanie
@dandybrendy kukni si animovanú rozprávku Trio z Belleville (vôbec sa tam nerozpráva ale je to strašne pekná rozprávka a nenechaj sa nachytat začiatkom a inač je to novší film a iba začiatok vyzerá tak "grroteskne".
@simka999 MKNŽ je super film ale pochybujem že by ju bavil alebo možno hej ked je na detektívky. Pre niekoho je to nudný film ale mne sa páčil
Proste som len dala návrh.. možno sa páčit bude