Toto tu už bolo stokrát viem. Ale už neviem čo mám sťahovať! A mám chuť si proste pozrieť film Som otvorená všetkým žánrom, takže to môže byť čokoľvek. Tak sem dajte niečo, čo ste v posledenej dobe pozerali a zaujalo vás. Alebo napíšte aj váš obľúben
Atlas mrakov, Argo, The perks of Being a Wallflower, On the road, Dark Shadows,Divosi(Savages), Hunger Games, Perfect Sense, Detachment, Welcome to the Rilyes, Anonym, Big Fish, Veronika sa rozhodla zomrieť, Frankenweenie, Ted, Cherry, Cherrybomb, People like us, Umenie zapadnúť, Anna Karenina, Now is good,Magic Mike, Interstate 60, Trainspotting určite si vyberieš
@wera55555 ďakujem, Argo som si chcela tak pred týždňom stiahnuť ale nejak som zabudla tak dík že si mi to pripomenula .. a The perks of being a wallflower, On the road, Hunger games, Welcome to the Rileys, Ted a Anna Karenina som už videla Super filmy
@barb95 ak myslíš The Vow tak to som už tiež stihla pozerať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@barb95 ak myslíš The Vow tak to som už tiež stihla pozerať
@lenkaska1 sťahujem
mne sa poslednou dobou páčili tieto:
» www.csfd.cz/film/299979-el-...
» www.csfd.cz/film/314742-bab...
alebo ešte klasika, aj keď posledná časť mohla byť omnoho lepšia:
» www.csfd.cz/film/275001-smr...
( ak mas chut premyslat, vo mne to zanechalo fakt dobry dojem )
» www.csfd.cz/film/4543-cista...
inak ostatne zalezi od zanru, mne osobne sa pacia vsetky s Denzelom Washingtonom
+ napríklad Sedem životov, Gran Torino, Všemocný, Paralelné svety ...