V ideálnom prípade ta filozofia privedie k alternatívnym pohladom na svet - k čiastočnej dekonštrukcii dovtedajšieho poznania. Neskôr pravdepodobne k re - konštrukcii nazerania na Konštrukciu reality. To ale len v ideálnom prípade...
Mne stačí, že mám ako povinný predmet základy filozofie... Celkom ma to baví, ale asi 80% učiva nerozumiem, pretože ho vždy vykladá nejaký chlapík, čo na niečom fičí...
filozofia je zaujimava ale ucit sa to by som asi nezvladol (nebavilo by ma to) a uplatnenie fakt nijake. a to ja davam sancu skoro kazdemu odboru ale filozofia je proste uplne onicom
@zajacik26 študoval som ju ... predmety ako, dejiny filozofie, logika, sociálna filozofia, etika, ... ono to bolo v pohode všetko len mňa to nenapĺňalo, mne išlo o psychológiu kde ma nevzali, ako druhu možnosť som mal filozofiu, ja mám k filozofii velmi kladný vzťah ale to čo sme sa tam učili mi prišlo skôr ako história a vôbec ma to neoslovilo ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Nevedomosť je základ šťastia a prežitia. Vždy som chcel ísť študovať niečo takéhoto zameranie...ale tak nevydalo.