KU v RK to je vlastne Pedagogicka fakulta, spravne, ze?
myslim si, ze to nie je az taka dobra skola. Vadsinou vravia o nej, ze to je taka skola, tam sa student nedostal, tak pojde tam a tam ho zoberu.
Sice moja segra chodi na KU ale do popradu a to je filozoficka fakulta, takze zasa ine zameranie
Ale vysoka skola ako vysoka skola, to je proste jedno, teraz je potrebne to, aby clovek mal vysku a je jedno ci to je zilinska, alebo Katolicka. takze kazdy vyska je dobra. Zalezi od vkusu
Kasko - KU v RK je aj Filozoficka fakulta, a ja chodim na tu, odbor filozofia a je to tam v pohode, myslim, ze aj studium je celkom kvalitne, vybavenie skoly je na velmi vysokej urovni, prijemny personal aj vyucujuci, a mohol by som takto pokracovat do nekonecna, je tam proste super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
myslim si, ze to nie je az taka dobra skola. Vadsinou vravia o nej, ze to je taka skola, tam sa student nedostal, tak pojde tam a tam ho zoberu.
Sice moja segra chodi na KU ale do popradu a to je filozoficka fakulta, takze zasa ine zameranie
Ale vysoka skola ako vysoka skola, to je proste jedno, teraz je potrebne to, aby clovek mal vysku a je jedno ci to je zilinska, alebo Katolicka. takze kazdy vyska je dobra. Zalezi od vkusu