neviem sa rozhodnúť asi ani jedno by som si nevybrala ale keby musím, tak asi to prvé.. ale berie sa to ako žiť večne, že budem mať stále 23? tak to nechcem, ja chcem byť aj stará
pri večnom živote sa vynára omnoho viac plusov ako pri zajtrajšej smrti ... a navyše desí ma len staroba a fyzická a psychická obmedzenosť takže hlavne preto
@magick55 dá sa naučiť žiť so všetkým ... bolo by to smutné to áno ale ... na druhej strane dokázal by si svoj život priniesť na inú úroveň ... a vzdať sa toho je premňa skôr zbabelosť a strach z citov ... čo je skôr smutné teda ak by si niekto vybral radšej smrteľnosť alebo smrť
ak večný život značí iba prestať starnúť, pričom môj život môže byť kedykoľvek ukončený ľubovoľnou vonkajšou príčinou, výsledok je jasný, žila by som si večne mlado, a keď by ma to prestalo baviť, tak by som sa proste zasamovraždila
@ciernaruzicka Ak by ťa niekto zaživa pochoval že by mal na teba pifku alebo mal proste psychickú poruchu... a keby bol koniec sveta, ľudstvo vymrelo a zem vybuchla chodila by si po vesmíre sama?
Ani jedno, kebyže žiť veľmi dlho, pár storočí možno, prečo nie ale večne, zoberte si, že raz táto planéta umrie, najneskôr keď vybuchne naše slnko a to je asi udalosť, ktorú by nikto nechcel zažiť na vlastnej koži, navyše nemáte absolútne žiadnu garanciu, že bude možnosť presťahovať sa na inú planétu dovtedy.
Ale aj sa desim toho co ma caka dalsie roky...proste uz teraz tu nemam co robit pre mna nejak prijemne tu nie je nic moc resp minusy ustia do tuzby zemriit. A co najskor. Proste vecny zivo to je vecne utrpenie.ja chcem umriet niekedy pred 30
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
vedel by som žiť večne ...
a ako by som žila, ak by som trebárs vzala silné sedatíva, nechala sa rozštvrtiť a tieto časti spáliť? Bola by som živý popol alebo duch?
a este aby si mi celu vecnost vsetci tipovali 15
» docs.google.com/document/d/1wXe...