Viete, keď nejaký súbor, napr. prílohu v maily, nedáte uložiť, ale iba otvoriť cez niečo, tak kam sa to uloží? Lebo mama ako šibnutá, to stále len otvorí a potom, že prečo máme plný komp, tak by ma zaujímalo, ako to vymazať (aj to je moja ďalšia otázka).
Inak sorry že sa ti votriem do témy ale: Neviete prečo mi seká v Opere stránka youtube? Všetky ostatné stránky mi idú normálne v pohode, ale ako náhle otvorím youtube tak všetko čo tam urobím mešká asi 2 sek...
@0 takze v prvom rade, to nie je firefox, ked v maily. A ono sa to uklada do tempu. Preto ked si chces ulozit prilohu, tak klikni pravym tlacitkom a dat ze ulozit. A umiestnenie kam ukladat automaticky sa nastavuje v nastaveniach.
Neviem ludia, ale preco sa najskor stazujete, ale pre to aby ste nieco urobili, tak nehnete ani palcom. Staci len CITAT a NEBAT sa klikat!!! Tym ze kliknete na nejaku polozku v menu, neurobite tomu pocitacu ani programu nic.
vsetky nepouzite veci su v C:/Documents and Settings/Local Settings/Temp
ale to su len akoze subory ktore sa ciachuju zbytcne a mozes kludne vsetko odtial vymazat
@seagull1 Ale veď sa akože pýtam, kam to firefox ukladá, keď niečo iba otváram! Ja to vždy uložím kam sama chcem, ale mama je neschopná a zasiera komp blbinami! Takže stačí len ČÍTAŤ, aby si vedel, na čo sa to vlastne pýtam!
@6 omg aky dokonaly,ty kks milujem niekedy take spravanie.. namiesto toho aby pomohol odpalkuju ta tym ze mas citat a podobne..ma vie niekedy nasrat ked niekto niekomu napise "www.google.sk existuje" a podobne
Čo ja viem, tak keď niečo cez firefox LEN otvoríš, tak ti to uloží do temp, ale to by sa malo samo potom odtiaľ mazať takže akoby sa ti to do počítača ani neuložilo... Ak sa ti to tam ukladá tak to tvoja mama určite neotvára ale ukladá...
systemova zlozka TEMP s tm nema nic spolocne! ta sluzi pre ulozenie docasnych instalacnyh suborov(iba ich casti) a priebezne ju kludne mazte! je tobalast ktory len zabera miesto.cim viac instalujete tym viac ho je tam.
s tvojim problemom najblizsie suvisi systemova zlozka Temporary Internet Files tu su ulotene odkazy na obrazky , a ine subory ktore prevezme prehliadac i len pri prehliadani stranok.kludne tie veci zmaz!bud rucne alebo cez nastavenie prehliadacu.
napokon tie veci co len zhladne a neulozi sa neukladaju nikam vytvroti sa len odkaz do Temporary Internet Files.tie sa neukladaju totiz nikde cele.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@2 No ale tam sú aj nejaké divné veci a neviem, čo z toho môžem zmazať.
Neviem ludia, ale preco sa najskor stazujete, ale pre to aby ste nieco urobili, tak nehnete ani palcom. Staci len CITAT a NEBAT sa klikat!!! Tym ze kliknete na nejaku polozku v menu, neurobite tomu pocitacu ani programu nic.
ale to su len akoze subory ktore sa ciachuju zbytcne a mozes kludne vsetko odtial vymazat
s tvojim problemom najblizsie suvisi systemova zlozka Temporary Internet Files tu su ulotene odkazy na obrazky , a ine subory ktore prevezme prehliadac i len pri prehliadani stranok.kludne tie veci zmaz!bud rucne alebo cez nastavenie prehliadacu.
napokon tie veci co len zhladne a neulozi sa neukladaju nikam vytvroti sa len odkaz do Temporary Internet Files.tie sa neukladaju totiz nikde cele.