ano ano...jeden trik mi stale nejde do kelu...ale teraz si nespomeniem ako sa vola...a ete mi mozes poradit...kde zozeniem svetielkujuce gulicky adekvatnej velkosti?uz som presla vsetky hrackarstva....alebo daku inu fintu na svetelnu show....
Hippieelba : mno pozerala som tu stranku....uuu tiegule to ce daku tu investiciu....ja som ich raz videla v hrackarstve a to by ma vyslo lacnejsie ale teraz ich neviem uz zohnat... no a ten trik by sa mal volat WINDMILL
joj aj rozmyslam ako by som ti to vysvetlila ale nefim....tocim ...hmmm tusim od juna...ale nie dako intenzivne...tak ked mam chut tak si zatocim a potom aj daky ten tyzden e eee...ale cez leto som dost akurat teda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tam najdes svetielkujuce gule na normalne zonglovanie ja som si ich kupila a dala som ich do pancuch a tocila som
alebo ak si vies kupit glow sticks neviem to prelozit a neviem ci to maju na slovensku lebo ja som si to kupila v USA
a aky trik ti to nejde???
tak sa nim skus poliat co to spravi ja to skusat nejdem
tak to ti ja netusim aky trik ja skor ked vidim tak viem co to je ako dlho tocis???
Tak asi sa nebudem polievat a zapalovat...bo je mi uz dost horuco
ale vies ked pridas kusok lampaku tak bude lepsi efekt