Na manažment máme urobiť projekt a má to byť o konkrétnej firme kde sa stal nejaký problém v organizovaní firmy a my to mame popisat co sa stalo a navrhnut riesenia atd ale neviem najst ziadnu firmu kde by bol nejaky problem v organizovani tak sa chcem op
ved si vyber akukolvek firmu hoc aj zo svojho okolia, ktora skrachovala - dostala sa do platobnej neschopnosti a zanalyzuj kde sa stala chyba a ako sa tomu dalo vyhnúť. Takých prípadov je neúrekom. Veď sa pozri koľko drobných podnikateľov krachuje, hlavne všelijaké reštaurácie a kaviarne.
Osobne by som šiel skôr do takejto menšej, prakticky ešte len začínajúcej firmy a u nich by som rozobral problémy, nakoľko vo väčších firmách, ktoré sa dostávajú do problémov sú tie problémy komplexnejšie a zložitejšie a asi ich je viac ako dokáže len jeden človek spracovať. Netreba sa na začiatku púšťať zbytočne do megalomanských projektov, ktoré nedokáže dokončiť na dostatočnej urovni.
To si myslíš, že ti len tak vyskočí keď dáš do googlu "firma, ktorá mala problém v organizovaní" ? ... Veď priamo sa pýtaj firiem, oslovuj ich, zisti ich pozadie a históriu. Väčšina firiem mala problémové obdobia. Teraz si vezmi TESCO v akých sračkách je. A nemysli si, že každá firma si pripustí kde robila chybu, rodinkárstvo a dohadzovanie flekou známym a tak podobne...
prípadovka z manažmentu že?? my sme mali pred 2 rokmi plánovanie a ako podnik jednu reštauráciu...tí, čo mali u nás organizovanie mali asi OK Elektrospotrebiče...takže kľudne podľa mna môžu byť aj podniky, ktoré okrem OŠ majú problém aj v organizácii predajne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
druhy rocnik?
nemate oslovenu ziadnu firmu v okoli? nepoznate nikoho v nejakej firme? pripadne na mestkom urade nejakej obce?
Osobne by som šiel skôr do takejto menšej, prakticky ešte len začínajúcej firmy a u nich by som rozobral problémy, nakoľko vo väčších firmách, ktoré sa dostávajú do problémov sú tie problémy komplexnejšie a zložitejšie a asi ich je viac ako dokáže len jeden človek spracovať. Netreba sa na začiatku púšťať zbytočne do megalomanských projektov, ktoré nedokáže dokončiť na dostatočnej urovni.