Ahojte, potrebovala by som od Vás radu. Neviete mi poradiť aký je najlepší tréningový plán do fitka pre ženu na chudnutie a rysovanie? Pretože na nete radí každý niečo iné tak preto sa pýtam tých. ktorý už majú skusenosti vopred ďakujem
Mne bratranec povedal, , že na nete radšej také veci ani nehľadaj. Tam skoro nikdy nepíšu pravdu. málo kedy sa nájde stránka kde fakt sú dobré rady a nie vymyslené keci
Preboha len nepíš tomu drahému sprostému trénerovi čo ho linkli vyššie. To je kokot. Choď do fitka a zaplať si trénera on ti poradí čo a ako. Na nete zadarmo veľa tréningových plánov do fitka nenájdeš
keď som prišla do fitka s takouto požiadavkou (chudnutie/rysovanie), trénerka, ktorá tam bola, ukázala na bežiaci pás a že "dajte si pomalším tempom 50 minút"
ale inak ja sa snažím po každom kardiu si dať nejaké silové cvičenia zamerané na oblasť, ktorú chcem vypracovať. alebo robím HIIT.
Každý ti povie že behanie je super na chudnutie alebo bicyklovanie.. Mňa to vo fitku nebaví chodiť na pás alebo stacionárny bicykel.. Radšej vonku..
Si pozri toto a choď aj ty tak behať. Ja napr bývam na sídlisku ktoré je fakt blízko k jednej dedinke.. síce je v mojom meste populárne behať kolo rieky čo tade tečie ale ja sa chystám začať behať od svojho domov do tej dedinky (zo začiatku jasné že nedobehnem ale časom aj za dedinu snáď xD)...
A takže čo robiť? jesť do 12:00 ovocie po 12 do večera obmeniť ovocie za zeleninu.. Ráno namiesto kávy (ak piješ) si daj jablčko a choď behať jak sa vrátiš tak najesť a po 12 si daj napr ABS workout (na prvú šupu tie cviky asi nedáš tak porobíš čo budeš vládať a časom sa zlepšíš ak sa budeš venovať tomu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Napr. 3 série po 15-20 opakovaní....
Skús Vie super poradiť, presne ti vysvetlí čo a ako stačí sa mu ozvať
kto vydrzi na prvy krat 40min beh?
@wind podľa mňa skoro každý , má sa behať pomaly
keď som prišla do fitka s takouto požiadavkou (chudnutie/rysovanie), trénerka, ktorá tam bola, ukázala na bežiaci pás a že "dajte si pomalším tempom 50 minút"
ale inak ja sa snažím po každom kardiu si dať nejaké silové cvičenia zamerané na oblasť, ktorú chcem vypracovať. alebo robím HIIT.
Podľa mňa tréner sa neoplatí pokiaľ človek nechce nabrať svalstvo čiže musí vedieť techniky cvikov a je dobré keď mu niekto pomáha.
Si pozri toto a choď aj ty tak behať. Ja napr bývam na sídlisku ktoré je fakt blízko k jednej dedinke.. síce je v mojom meste populárne behať kolo rieky čo tade tečie ale ja sa chystám začať behať od svojho domov do tej dedinky (zo začiatku jasné že nedobehnem ale časom aj za dedinu snáď xD)...