kČaute všetci. Mám taký menší problém. Už dlhšiu dobu by som veľmi rád začal hodiť do fitka, ale háčik je v tom, že nemám s kým. Strašne rád by som začal chodiť, ale nemám vôbec s kým a mne to samému príde také blbé a nezaujímavé, lebo tam nemáš spoločnos
@andreew22 Daj si slúchadlá a jeb na všetkých. Ale hlavne si predtým pozri fitmagazin.sk --> videá ako správne cvičiť, lebo keď sa to od začiatku naučíš zle tak to nebude mať efekt.
vo fitku si kazdy ide svoje a maju fpici kto kde co,neviem....skoro kazdy kto zacina ma tie obavy co ty.....ja ked som kedysi cvicil mi x krát dosli poradit skusenejsi,ze si vsimli ze daco cvicim zle,ukazali jak treba atd. ...a to ze si chudy nikto riesit nebude,lebo asi prto si tam ne? ak by si bol tucny tak yb si tam bol zas preto....nikto nedosiel do fitka prvýkrát nabuchany jak Arnold
Hmm, ak ti mám pravdu povedať, nikdy som neriešil pavúkov že sú chudí, veď aj ja som mal 60kg keď som začínal TRČALI MI KOSTI FUJ ! a skorej mi chodili ľudia poradiť a tak ako nejako odsudzovať
A mne sa dobre samému cvičí, ale som rád že pondelok na cecky chodím s bratom a piatok na drepy tiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Jebať tie trosky spuchnuté pregainerované čo si myslia , každý bol na začiatku nejaký...
A mne sa dobre samému cvičí, ale som rád že pondelok na cecky chodím s bratom a piatok na drepy tiež