Zdravím. Viete o nejakých fitness náramkoch ktoré maju internu pamat aspon 1 GB+ a da sa z nich počuvat hudba?Ide o to,ze nechcem nosit telefon do fitka a ocenil by som nieco externé na bluetooth.Gearfit2 a Apple watch ktoré to dokážu len su drahe
@xxar3s no za kvalitne sluchadla mi neni luto dat peniaze,lebo to vyuzijem casto...ale napriklad mam iphone X a kebykupim apple watch vyuzijem z jeho potencialu maximalne 10% . Proste mi staci ze vo fitku s tym viem ovladat hudbu a nemusim mat so sebou mobil+stopky+sledovanie spanku dajme tomu. A kvoli tomu kupit apple watch za 250 libier mi pride trosku moc
@jurito
" a Apple watch ktoré to dokážu len su drahe"
nielen že sú drahé, ale ešte k tomu sú to aj totálne scamové šmejdy.
neviem ti poradiť, len som chcel oceniť že máš trošku rozumu a vieš reálne ohodnotiť Apple produkty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
" a Apple watch ktoré to dokážu len su drahe"
nielen že sú drahé, ale ešte k tomu sú to aj totálne scamové šmejdy.
neviem ti poradiť, len som chcel oceniť že máš trošku rozumu a vieš reálne ohodnotiť Apple produkty
xko das na ruku a je... Ja to tak riesim ale mám SE...
A hodinky mam garmin forerunner lenze tie nemaju taketo funkcie ale baterka vnich vydrzi 10dní ...