Ja som sa uz ako tak s fl studiom naucil robit aj s mixerom, piano roll,... pre info mam fl studio 9. no ale potrebujem nutne zohnat rozne sample napr. realistic electric guitar alebo este potrebujem husle,... ak by ste mi to niekto vedeli zohnat prosim p
pokojne to napíšte aj tu, tiež by ma to zaujímalo (raz som ich mala, lenže vymazala sa mi celá moja tvorba a tak som mala také super-ultra-mega-extra bengy, že som to celé vymazala... no a teraz ich už tiež nenájdem :/ )
Tak ja som potom asi zle hľadal ale ešte aj odkiaľ sa dalo stiahnuť tak tam sa človek regnúť musel a tam sa platilo.. .A už fakt nebude čakať mesiac kým mi jeden stiahne cez torrent...
však toto más už rovno v FLku... Packs > Guitar > Guitar, nech sa páči, vyber si... a čo sa huslí týka, okrem toho Sytrusu sú tam ešte pekné stringy v Packs > Orchestral > Strings...
a @Ajva46 , ten mesiac je nezmysel, tomu snáď ani sám neveríš
@Eraser ja viem ake su tam packy ale ja potrebujem elekticku gitaru stiahnut normalnu metalovu lebo vsade co hladam su len hiphopove... no a tu metalovu neviem nikde najst ale no tak dakujem za rady mozte seme este pisat ku tomuto kolko len chcete
@Lcnaonymlc ale nevieš... pusti si 01 DARK STAR METAL_E2OGG.WAV, nahoď na HardCore + Overdrive a povedz, že to neznie metalovo... z toho samplu sa dajú robiť krásne veci, len treba efektovať a skúšať...
@ Eraser mas pravdu uz som si kukol par tych navodov nedavno ale aj tak este celkom nechapem niektorym vieciam uz aj tu stranku som nasel ak niekto potrebuje neco regnite sa na stranu www.flstudio.cz registracia zdarma
Ahojte Ludia. potreboval by som poradiť ohladom spevu v fl studiu. Pri nahrávaní spevu do skladby sa mi hlas uloží do mastera a pri prehrani nahrateho spevu sa mi zefektuju sample. využivam internu zvukovku v počitači. Neviete mi poradiť ako naspievať hlas aby mi to nerušilo samotnu vytvorenu hudbu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tak isto - skus Styrus - su tam violy, ale musis ich nastavit spravne aby zneli dobre
A to by som si teda pozrel ako si sa naucil s mixerom a s piano roll Ja v tom robim uz 8-9 rokov a stale objavim nejaku novu vec
a @Ajva46 , ten mesiac je nezmysel, tomu snáď ani sám neveríš