Chcela by som sa spytat tych ktori su zamestnani na TPP a maju flexibilnu prac. dobu s core timeom, ako to vyuzivaju a ci nemaju nejaku inspiraciu ako z toho vytazit co najviac. Ja som to doteraz nejako neriesila, lebo som bola vo firme kde som aj mimo core time mala meetingy atd, tak som isla skor klasiku cca 9-17.
Ale teraz mam pracu kde je to mimo core time fakt na mne tak premyslam nad nejakym super planom Core time mame 10:00-15:00.
Premyslala som nad niecim ako: pondelky, utorky a stredy chodit 8-18:30 (10 hodin x 3), tj tri dni uplne „obetovat“ praci.. a stvrtok piatok uz si prist iba 10-15 a mat volne aj rano aj skoro cele poobedie.. takze tri dni v tyzdni sa ma clovek nic moc a styri sa ma super alebo len miernejsia verzia – od pondelka do stvrtka si akurat dat extra pol hod kazdy den a v piatok odist o tretej? Ako to robite vy? Budem rada za kazdu inspiraciu
skor si uzivam, ze mozem prist kedykolvek alebo si nadrobit, nez by som to takto vypocitavala. ale ked chcem odist skor jeden den, tak proste pridem skor rano
ja byvam v praci 6:00 - 15:00 aby som nechodila v zapchach a den-dva si dam home officy. tie dni, ked som plnych 8 pracovnych hodin, sa snazim spravit nad ramec roboty, aby som mala cez home officu viac volnosti
no veď v pohode to máš vymyslené...prečo nie? ak ti to pekne vychádza a ešte si urobíš aj skrátené dní išiel by som do toho..
ja mam od 9-19... ale pracujem max dva, tri dni po sebe potom mám vždy dva dni voľno...ako kedy.. niekedy aj tri.. taky nepravidelný dlhy-kratky... čiže myslím že dva tri dni ísť na plno a potom si užiť (oddych) je dobra stratégia
frajer má a on chodí každý deň na jedenástu, dvanástu (záleží od toho, či ma nejaký meeting, alebo robí pohovor), a ostáva tam do siedmej, ôsmej (ak treba, tak kľudne do desiatej) a potom ma piatok kratší a v piatok nepracuje
ja mám celkovo flexibilnú pracovnú dobu, som szčo, hoci sa ako podnikateľka necítim vôbec, môže aj z domu robiť a aj v teréne, jediné keď musím byť v robote sú školenia, porady a služby na klientskom centre
@hoperpohroma to znie hrozne super predstava ze by som tak skoro chodila domov sa mi mega paci, lenze o kolkej chodis spat?! keby musim vstavat pred piatou tak by som snad o deviatej musela ist aby som sa vyspala, ved to je v lete este svetlo
keď som ešte robil v agentúre, chodil som na 7:00 (mal som to 10 minút pešo a vstával som 6:30, spať som chodil cca 22:30, to som spal luxusných 8 hodín, niekedy som šiel spať aj neskôr). V ideálnom prípade som teda mohol 15:30 vypadnúť. Ale skôr som to riešil tak, že som si ešte niektoré dni nadrobil a piatky som chodil domov o 13-14:00 a mal som v podstate predĺžený víkend Neviem si predstaviť, že by som chodil do práce napr. na 10:00 a trčal tam do 18:30, to mi príde ako zabitý celý deň, len preto aby sa človek "vyspal". Pričom stačí keď nie je hore do jednej v noci a vyspí sa a zároveň stihne začať skôr a tým pádom aj skončiť. Ale na druhú stranu, každému vyhovuje niečo iné
toto obviously neplynie z velkych skusenosti lebo tpp nemam ze jo, ale pristupovala by som ku tomu asi tak ze
1. kazdy den mat rovnaku prac. dobu, teda tych 8h alebo tak
2. snazila by som sa silno vyhnut rush hours a najrozumnejsie mi to teda vychadza prist do prace skorej a odist skorej, neni to asi le moc lahke.
zaroven ale, tn approach troch tazkych dni dava zmysel cize to je asi na preferenciach kazdeho, ale kd uz by som to tak robila tak ak mam moznost home office tak dat home office... ze uz to brat ako polovikend, ze tri dni fakt oddriem a potom uz nemusim ani ist do officu a chillujem doma. leebo ak by som musela tak ci tak tych 5 dni fyzicky byt v praci tak by mi moc nedavalo zmysel prve tri dni tak driet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale teraz mam pracu kde je to mimo core time fakt na mne tak premyslam nad nejakym super planom Core time mame 10:00-15:00.
Premyslala som nad niecim ako: pondelky, utorky a stredy chodit 8-18:30 (10 hodin x 3), tj tri dni uplne „obetovat“ praci.. a stvrtok piatok uz si prist iba 10-15 a mat volne aj rano aj skoro cele poobedie.. takze tri dni v tyzdni sa ma clovek nic moc a styri sa ma super alebo len miernejsia verzia – od pondelka do stvrtka si akurat dat extra pol hod kazdy den a v piatok odist o tretej? Ako to robite vy? Budem rada za kazdu inspiraciu
ja mam od 9-19... ale pracujem max dva, tri dni po sebe potom mám vždy dva dni voľno...ako kedy.. niekedy aj tri.. taky nepravidelný dlhy-kratky... čiže myslím že dva tri dni ísť na plno a potom si užiť (oddych) je dobra stratégia
1. kazdy den mat rovnaku prac. dobu, teda tych 8h alebo tak
2. snazila by som sa silno vyhnut rush hours a najrozumnejsie mi to teda vychadza prist do prace skorej a odist skorej, neni to asi le moc lahke.
zaroven ale, tn approach troch tazkych dni dava zmysel cize to je asi na preferenciach kazdeho, ale kd uz by som to tak robila tak ak mam moznost home office tak dat home office... ze uz to brat ako polovikend, ze tri dni fakt oddriem a potom uz nemusim ani ist do officu a chillujem doma. leebo ak by som musela tak ci tak tych 5 dni fyzicky byt v praci tak by mi moc nedavalo zmysel prve tri dni tak driet
daj vediet ako si to vymyslela!