cauko....no nie som si teraz ista..kazdopadne asi vies ze prihlasovacie meno je to cislo na ISICu a heslo tvoje rodne cislo...ved ked dostanes isic chod si ho automaticky aktivovat,vies kde sa to robi?
@amicia to je v pohode, ved ani ja som to v prvaku nevedela no...na herdu je studijne oddelenie, su tam intraky atd, je to budova pri oku je tam napr. aj jedalen, vies co myslim? tak ked tam vstupis, pred sebou uvidis vytahy a po pravej strane schodisko, ked k nemu prides na stene pri schodisku by mal byt...taky terminal alebo neviem ako to nazvat, tam len prilozis karticku,nemusis nic stlacat a ono ti ju nejako automaticky zaregistruje
Hm, viem kde je študijné oddelenie, tam oproti je presklenná zasadačka? To je v tej budove? Neviem, kde je jedáleň. Ja totižto vôbec nepoznám systém fungovania a všetkého na FMK...tak si fakt pripadám ako krepá...
Hm, viem kde je študijné oddelenie, tam oproti je presklenná zasadačka? To je v tej budove? Neviem, kde je jedáleň. Ja totižto vôbec nepoznám systém fungovania a všetkého na FMK...tak si fakt pripadám ako krepá...
hmm...no to su tri budovy vedla seba..v strede je oko,byvalem kino kde byvava vyucovanie..potom je tam jedna budova o ktorej sa teraz rozpravame, ktora ma samoposuvne dvere,tam je ten terminal a tretia budova..tam je napr kniznica ale ta ma obycajne dvere,takze tam nechod ked uvidis tie posuvne dvere budes vediet ze si na spravnom mieste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
.-)
no, to netuším, ja som ani nevedela, že ten preukaz treba aktivovať. Som asi pipi
nevieš, náhodou, kde si ho mám aktivovať. konkrétne? Našla som: na "univerzitnom termináli" ale nič viac k tomu...kde čo ako....
No čo, v najhoršom sa opýtam na vrátnici.
Super, dikes moc za radu
No čo, v najhoršom sa opýtam na vrátnici.
Jasné, viem o kt. sa bavíme .-)
Dík za pomoc .-)