je to moja oblubena skupina lebo ma zaujali velmi a to nie klipom ktory som videla na mtv naprv ma zaujali pesnickou This Ain't A Scene It's An Arms Race ked som pocula som ani nevedela ze su tak popularni... stali sa mojou oblubenou skupinou postupne ked som zistila ze aj hudba aj texty su ako stvorene pre mna... Pete sam o sebe ma fascinuje a texty ktore pise su... proste usasne do toho ta super hudba ktoru pise Patrick.. a jeho hlas je uzasny a samozrejme aj Joe a Andy... troska ma hneva ze ich teraz vsetci asociuju s emo kids a tak ale aj tak ich neprestanem pocuvat... enough about them I could talk about them forever len tolko ze su proste DOKONALI pre mna
P.O.D. najlepsia skupina premna tohto stylu uz som aj pochyboval ze to niekto poznam a billy talent a paramore poznam tiez ale nevenujem im taku pozornost
hhrúza. gay bazmeci. celý tento gay "hudobný štýl" na spôsob tohoto a blink 182 a podobných hrúz by som najradšej nahádzal s ich interpretmy do dunaja a vypustil gabčíkovo!
@13 jaj boze..skoda sa aj vyjadrovat @wewo obdivujem ta ze sa ti chce ze mas energiu nato niekomu nieco objasnovat @14 jasne kajka to dufam f.o.b. je co?
@13 a ty co pocuvas?50 cent "i'll take you to the candy shop náá naáá náá?
si vypocuj jednu pesnicku od P.O.D. a potom hovor nieco o gayskom style milujem ked niekto vie o niecom barani kokot a mudruje tu..
Fall Out su celkom dobry... Niektore songy su super napriklad dance dance alebo I´ts not a sceen i´ts an arms...newim jaq sa to dalej vola bo je to strasne dlhy nazov Proste ked mam naladu taq si ich pustim... Ale aj taq mam najracej Green day a Afi
ale ako neserte. iné kafé je o niečom úplne inom. oni môžu síce ladiť gitary, hrať podobne ako tamtie hrúzy, ale tie texty, tí príšerní speváci... však aby tam v jednom kuse nejaký čuráčisko oplakával lásku dvoch vymetencov z emo párty, jak taký chuj ešte aj to s poriadne drbnutým hlasom?! to je muzika tak pre 13-14 ročné dievčatá. proste je to des. to je môj názor a vravím, že je to proste des. a p.o.d. by som skôr prirovnával k limp bizkit, ako ku týmto uplakancom
@25 matúšu, matúšu... nemám rád metal akéhokoľvek druhu, ale starý nightwish a tarju turunen jednoducho môžem. alebo iné kafé mám rád, pretože sú to songy, ktoré sú o niečom, sú proste dobré. ale tie hrúzy čos tam vymenoval... dobre, možno ešte nejaké dva songy od green day, a aj to tie najväčšie hity ešte znesiem ale tak strašne z duše nenávidím tento štýl, až to pekné nieje proste keď si predstavím tých diskofilných fetošov na skate boardoch, tak mi je dosť blbo a vidíš to, aj keď si fetoš, tak teba ešte znesiem
@31 no hovori sa tu aj o P.O.D ale nemamprachy podla mna myslel skor emo punk a take skupiny a P.O.D sice pocuvaju aj emaci ale neni to nejaky emo punk a na P.O.D nepovedal jedno zle slovo
no co ya ya nedozveem xD ze P.O.D su emo xD xD xD no pekne pekne xD len tak dalej xD dufam ze Anaal Nathrakh niesu emo xD xD xD xD lebo sa uz zacnem vazne bat o svoje zdravie xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Payable On Death proste best a f.o.b.? pomlčím
@14 jasne kajka to dufam f.o.b. je co?
si vypocuj jednu pesnicku od P.O.D. a potom hovor nieco o gayskom style milujem ked niekto vie o niecom barani kokot a mudruje tu..
tak či tak ,si myslím ...že autor chcel toto forum nazvať P.O.D.(Payable On Death)
@12 P.O.D je skor metal a FOB je skor punk ale neva