poradite dobre kapelky?ako ficim na takych ako opeth,Pagan Reign(co odporucam su nenormalne dobry),Finntroll a podobne. ALe radsej by som mala nieco melodickejsie,neviem ci ma pcohopite daco jemne proste sem tam je na to nalada
Nezabudnite na Tyr a rusov ako Arkona a Temnozor, rovnako aj Svartsot a Wulfgar ci Amon Amarth. Btw 3 Suhlasim ze Turisas Korpikovia, Ensiferum a Omnia vladnu...
Ja som raz pocul este jednu cesku kapelku... ale za boha si neviem spomenut na nazov.. napadama ma Asonance a Ginevra ale toto bolo cosi ine zeby Gnomus? alebo mozno Psalteria vyskusaj
no ale inak Temnozor a Nokturnal Mortum odporúčam aj ja, teda hlavne ten Temnozor, to je skvelá kapela (veľká vďaka človeku tuto z Birdzu, vďaka ktorému ju poznám) ale inak sa v tomto veľmi neorientujem, takže nenapísala by som nič čo tu ešte neodznelo
jj, tie vyssie uvedene urcite, a este, ked si povedala ze hladas nieco melodicke, tak skus Therion. Nie je to sice velmi folk, ale dobre sa to pocuva (fajny album od nich je Lemuria) ...
po hodnej chvili sa ozyvam no dakuje vam pozhanala som uz nove kapelky, taky black folk uz velmi nemusim.prsedlala som na heavy,trash,power,speed a melodic naj 80.rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
potom z tych inych odporucam ako Avra povedala Turisas a Korpiklaani, tie dalsie dve som nepocul ale hentie su dobre... este ma napada napr Ensiferum
wintersun, moonsorrow, bathory, vader, falkenbach, borknagar, lumsk, skyforger a velavazeny VINTERSORG....toho si vypocuj ked ne ostatne aspon vintersorga
ako dropkick murphys, alebo flogging molly
te dobre typy
... ja preferujem tieto kapely ;
Heol Telwen
Aes Dana
Bran Barr
... francúzsky pagan metal ; trochu tvrdší, ale veľmi prepracovaný. Ďalej :
Eluveitie
Ensiferum
Tyr
Korpiklaani
Turisas
... tieto kapelky v poslednej dobe celkom fičia.
A potom samostatnú kapitolu tvorí pagan-folk :
Omnia