Ja by som mal z toho haluz, ze proste niekto nejako zasvinil ten vyvod - trebars uz len to, ze sa toho ustami dotkol, alebo mu na to stiekla/vysplechla voda von z ust, alebo to oplul proste Ci uz nechtiac alebo naschval...
Pride mi malo pravdepodobne, ze by nejaka fontanka napr. v skole, mohla byt vsetkym pristupna kazdy den cely rok, a ze by ju nikto schvalne nejak nenasabotoval? Ved to len na to caka, kym tam niekto vtlaci kusok hovna alebo daco proste
Na pesej zone v Lipt. Mikulasi dali take "hydranty" na pitie cez leto. To mi tiez pride take...proste super napad, ale vzhladom na to, aki su ludia, mi to pride nepouzitelne Alebo som len paranoidny?
@salora aj to, ako si to naformuloval, znie uz hned hrozivo: "sa predsa vobec nemusis" - bezpecne by som sa citil, ak by si napisal "sa predsa ani neda dotknut ustami" ale obaja vieme, ze sa da - nuz a ak sa da, tak je velka sanca, ze niekedy sa aj!
z takehoto by som sa nenapila ani nie tak kvoli hygiene ako skor z toho dovodu ze je mi to take nesympaticke a neviem, asi by sa mi pri tom nekomfortne pilo.
ale z takeho akoby kohutika co tecie by som si do flasky keby som velmi smadna napustila vodu
@pubertslatinocelny tak jasne, ze sa da inak pamatam si este v nemocniciach tie fontnaky na pitie, boli vsade po chodbach, v cakarnach, ludia z toho normalne pili, pustili, nechali chvilu odtiect a bolo
tak mna vie trochu posmelit ked sa niekto v pohode ako nic napije predo mnou z toho napr chlapi nad tym vacsinou ani nerozmyslaju (tym nechcem povedat, ze ty nie si chlap )
tak by si videl, ze prezili, cize je to bezpecne ok a na neskorsie vedlajsie ucinky/ hnacky sa mozes vysrat
ano, tak som to presne myslela, ze si taky hlbavy intelektualny chlap
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Pride mi malo pravdepodobne, ze by nejaka fontanka napr. v skole, mohla byt vsetkym pristupna kazdy den cely rok, a ze by ju nikto schvalne nejak nenasabotoval? Ved to len na to caka, kym tam niekto vtlaci kusok hovna alebo daco proste
Na pesej zone v Lipt. Mikulasi dali take "hydranty" na pitie cez leto. To mi tiez pride take...proste super napad, ale vzhladom na to, aki su ludia, mi to pride nepouzitelne Alebo som len paranoidny?
ale z takeho akoby kohutika co tecie by som si do flasky keby som velmi smadna napustila vodu
jj, ved ja to neberiem v zlom - ja si vo svojej marnomyselnosti take narazky hned vysvetlim tak, ze napr. ma povazujes za mimoriadne hlbaveho chlapa
ano, tak som to presne myslela, ze si taky hlbavy intelektualny chlap