@hawran No ja som na ne dostal odporucanie od jedneho mojho znameho mechanika, ze vraj maju problem len z nejakym filtrom pev. castic a ze vraj len 1.6 TDCI 80KW. Nevies nieco konkretnejsie?
filter pevnych castic sa da zaslepit a nebude robit problem. inak o tychto motoroch neviem nic, ale dizel aby mal krutak, potrebuje objem, takze by som volil ten najobjemnejsi/najvykonnejsi.
@v3nty ... Majo sa sekol , to stáva aj mne ... zaslepuje sa EGR ventil ... filter pev. častic da demontuje pokial je už po smrti - to vidno veľmi dobre - proste začne kuriť / dymiť
najlepsie spravis ak sa vykasles na TDCI a poobzeras sa po benzinovej verzii, otec ma mondeo TDCI, ma uz vstreky po smrti (nove stoja 1000€) a kazdu chvilu mu moze prepalit valec ale jazdi dalej.. diesel sa ti oplati kupit ak jazdis dlhe trasy a najazdis viac ako 25tisic km rocne.. ale toto nedokazu pochopit ludia, co usetria na palive to vyhodia na turbo, vstreky, cerpadlo, filter pevnych castic atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
po roku 2000 uz tych kvalitnych aut vela nebolo
kedze sme sa osobne spoznali az o 2 roky neskor po 2007, tak to uz bolo akostne vyberove! to ze bolo v plastovej flasi je uz druha vec
a toto je vysledok ze reagujem na seba
A ked je posmrti nie že začne auto dymiť ale hodí ho do núdzaku. čidlo pred a za filtrom vyhodnotí napiču rozdiel tlakov
... jasné, že až po odstránení