Takže mám problém,možno tu už takýchto bolo a možno je ten moj trocha špecifický,poprosím vás nerobte si srandu ani nič podobné proste potrebujem len nejaké rady vopred ďakujem
Tak a teraz k tomu problému: MÁM 16 A EŠtE SOM NEMALA ŽIADNEHO CH
prvého chalana som mala v 16 a jednom dni (a myslím, že to bolo moc skoro), sestra tesne pred 18tkou a jej kamoška má skoro 20 a žiadneho nemala, tak neviem, čo riešiš...
tak určite je to aj taký nátlak z okolia že všetky moje kamošky niekoho majú alebo mali...ale proste v tejto dobe buď vijete s vllkmi alebo vlci vijú proti vám :/..chcela som tým povedať že všetci na mna pozerajú ako na najvačšiu socku že som ešte nemala chalana :/
páči sa mi velmi jeden chalan a proste niečo mna k nemu totálne pritahuje len sa bojím že on by ma nechcel....ale proste túžim po niekom kto by ma mal rád
však to je len otázka času. musíš potom ukázať že si prístupná, usmievaj sa, buď milá, odbíjaj len tých ktorých nechceš ... a daj najavo že si free, uvidíš že sa dáky chytí
@kajolina asi su to neni kamosky jak sa patri .. viees, mna respektuju a nesmeju sa mi aj tak , nemyslis? .. sak naco su potm , aby ste sa porovnavali,ci ?
@kajolina tak s týmto prístupom si naozaj krava, nepozeraj sa na okolie.... to sa chceš nechať pretiahnuť nejakým ******* len preto, aby si šla s dobou?
@kajolina uplne ťa chápem, tak ako ty chceš cítiť lásku, tak aj ja som vždy chcel aj chcem, len sa mi trochu zmenili nároky a požiadavky a ideály, tiež som si tým prešiel, záujem žiadny ( vlastne teraz mám tiež také obdobie že ženské na mňa serú ) ale to prejde, treba len vyčkať
tak sa trošku skús vyfintiť ale zase s mierou hej ale uvidíš že raz niekto záujem prejaví, chalani v tvojom veku sú hlúpi a nevedia čo je dobré, nevedia ani čo chcú, ja som tiež v tom veku mal rozumu len za mak aj to v gatiach a občas stačí ukázať len náznak záujmu a chytí sa, len ukáž že "chceš poriešiť" a nemusí to byť úplne jasný náznak, stačí tak jemne , občas stačí velmi málo
len bacha na jebenkov , tých je veľa obzvlášť v tomto veku
@sitic jasné ak som sa nenechala pretiahnuť teraz,tak už nikdo,čo?! to s tým chcel povedať?! chápeš doteraz to bolo ok nepotrebvala som nikoho ale teraz už vážne niekoho chcem
PS: nie som blbá! blbá je tá ktorá sa ku*ví za každým rohom!
@kajolina No takto ti poviem. Páči sa ti nejaký? Baľ ho, usmievaj sa naňho, ja neviem, žeby si všimol, alebo čo. Ak budeš sedieť a fuňať nad tým, ako sa ti páči, ale že ty sa "bojíš", že by ťa nechcel? Tak ináč sa to nedozvieš O tom to celé je. Neboj sa, ja som tiež v 16-tich ani nepričuchla k nejakému vzťahu alebo čo, ale prežiješ to, ako asi každý, kto ten vzťah nemal, aj keď sa ti to nezdá. Robiť niečo len preto, že to robia ostatní a smejú sa ti kvôli tomu len ukazuje, že máš toľko rokov, koľko máš. Tak im dokáž opak.
@kajolina tá nado mnou dobre radí mňa vždy dostane do kolien ženský úsmev, to je niečo na čo sa nedá povedať nie a každý zdravý rozumný chlap sa toho chytí, veď čo je krajšie než úprimný hravý ženský úsmev ?
a presne, nenariekaj, hlavu hore ( nie príliš nech ti nenaprší do nosa ) a s kombináciou skromnosti a zdravej sebaistoty ukáž že si volná , usmeivaj sa ako slniečko, žmurkni očkom, buď sama sebou
poradňa u kocúra ponúka svoje služby denne od 19-22:00
"chcela som tým povedať že všetci na mna pozerajú ako na najvačšiu socku že som ešte nemala chalana" - natlak okolia? tipujem ze by si si dala aj piercing na klitoris ak by uz vsetci mali, len aby sa na teba nepozerali ako na socku Skutocnej osobnosti moze byt nazor okolia ukradnuty.
@kajolina Tak záleží od toho, ako ste sa spoznali tiež, kam chodíš ty, kam on, ja ho nepoznám a ani teba, tak ja ti neviem povedať Čo tvrdia aj vedci je, že ak ty si budeš veriť a budeš zdravo sebavedomá, uvidia to aj ostatní, tak to budeš musieť holt prekonať nejako...
@kajolina si ma pobavila. moj prvy koment bol mysleny ironicky. som myslel ze to pochopis aj bez smajlov. to ze v 16 si nemala ziadny vztah neni nic strasne.
blba si z dovodov ze preco ho teraz chces mat. verejna mienka je pica kedze svet je samy debil. ja na tvojom mieste by som sa riadil ze co chcem ja a ne co ocakava moje okolie.
P.S: kurvy znesiem skor ako priblblych ludi bez vlastnej vole a nazoru
a nejde len o verejnú mienku!! teraz je to už z mojho vlastého presvedčenia a ešte ked sa ti niekdo velmi páči a nevieš ako naňho(ked už on nejde na teba ....
okej,len proste ja sa hambím akoby neviem na čom som...občas si pridem celkom fajn a občas zas uplne škaredá..proste možnoaj preto že som nikoho nemala tak neviem na čom som že na koho si možem trufnuť a na koho nie
keby ze mas 25 a pises ze si este nikoho nemala , hmmm tak fajn ... mozno by bolo treba cosi zacat robit stym ale v 16-tich ? kks ja som v 16 este stale veril ze bociany nosia deti
@kajolina a co vlastne ocakavas? podrobny navod ako na to? to by malo ist samo aj bez manualu bo bez spontannosti si asi tazko najdes normalneho chalana
Nie neočakávam podrobný návod,len ked to nejde samo,ked na mna tí chlapci asi nejako neletia ( a občas ani neviem prečo tak hladám všetky možné sposoby
@kajolina nevim o ziadnom dovode preco by to malo byt blbe. nemusis sa nanho hned vrhnut. staci ked vysles signal ze mas onho zaujem..usmev, naznaky v rozhovore atd. ale to ti tu uz pisali aj ini. su to secko sak veci ktore by si mala vedet aj sama, tv a net urcite mas, pises ze nejsi domased takze by si mala byt dobre informovana
takéto veci som si písala do denníčka...na to je...tu to asi nikoho nezaujíma a dostaneš len veľmi hlúpe komentáre...aj mne napadli nejaké...ale keďže viem, že aj ja sa tak cítim, chápem a .... zároveň ti asi neviem povedať nič moc povzbudivé...ale tak hádam príde ten pravý no, zrejme treba čakať
Netráp sa tým, že si ešte nemala chlapca. Ja som si prvý vzťah našiel keď som mal 23 rokov. Ten čas príde, aj ten tvoj príde, ale musíš si naňho počkať. Ešte si v živote nestretla toho pravého a naozaj, hľadať si vzťah iba preto, lebo ostatný na teba pozerajú je riadna blbosť. Ja viem, že túžiš cítiť lásku a všetko, ale niekedy je oveľa lepšie čakať ako sa niekam ponáhľať. Nič ti v živote nikam neujde a tak nenaháňaj to čo neuteká inak to predbehneš. A to je oveľa horšie ako čakať.
Ja mám 21.....teda nie mám 42 a som FAKE......a ešte som nemal seriózny vzťah.....a nejako ma to ani netrápi...naopak som rád že si môžem užívať a keď príde do miestnosti a čas sa spomalí zatiaľ čo jej vietor bude fúkať do vlasov a pozre na mňa modrými (ale berem aj hnedé) očami....tak to príde a bude to
@kajolina ahoj ja mam tiež 16 a tiež som nemala nejaký extra vzťah doteraz.. netráp sa kvôli tomu, podľa mňa náhoda ti niekoho pritrafí alebo tak.. a tiež nie som ten typ, ktorý sa zoznamuje cez pokec alebo tak.. A hej tiež poznám ten tlak okolia a otec vždy: a frajera máš?? proste úplne neznášam túto otázku iní su na tom tiež podobne a ešte jedna vec: nevšímaj si jebnuté komenty na birdzi, lebo to by nebol birdz bez nich.. nereaguj na ne radšej lebo ťa začnu uražať potom
Viem ako sa cítiš.. Ja som si tieto pubertácke muky tiež prežila.. v tvojom veku a aj celu strednu školu (sa priznám) som neznášala viac ako keď sa nejaký párik bozkával na verejnosti a to trvá až dodnes, hoci po absolvovani strednej a odchodu od týchto momentov som sa nimi už toľko nestretávala ako vtedy, a dospievaním sa mi aj hlava trochu stabilizovala...
------------------------------
Viem, že týmto radám je možno ťažko pochopiť, lebo sa realita zdá byť iná, ba krajšia a nespravodlivejšia než je pravda ktorá je skrytá za clonou reality: fakt, že väčšina puberťákov má vzťahy len na to aby vyskúšali niečo nové, život ktorý rodičia neboli schopný naučiť svoje deti a za čo sa aj väčšina hanbí.
Média tiež prispievajú svoje, napr. telenovely a ľúbostné príbehy, ktoré navádzajú mladých divákov zažiť to isté čo oni prezentujú. Aj tie vedia zdeprimovať mladého človeka čo ešte nemal také štastie nájsť toho pravého - a v tomto svete je aj veľmi náročné a možno zdĺhavé nájsť toho pravého...
Čo ti tak možem povedať je, že toho pravého asi ťažko nájdeš medzi tvojimi rovesníkmi. Ako už bolo povedané, sú to chalani, ktorí objavili niečo nové a skúšajú pocit pohlavného života. Im do väčšiny nejde o dušu/osobu dievčaťa s kým to robí, ale o ten samotý akt/ pocit z toho aktu. A tak podobne rozmýšľajú aj mladé dievčatá: chcú tiež vyskúšať tento pocit a UŽIŤ SI.
Tvoji rovesníci to do väčšiny preto robia LEBO SI CHCÚ UŽIŤ nie preto lebo ich osoba priťahuje tých druhých. Ak by to bolo o charaktere a osobe, tak by sa ani až tak na vzhľad alebo panenstvo či pod. nepozerali, preto čas a momenty strávené s druhou osobou by boli pre nich hodnotnejšie ako TEN samotný akt.
Ťažko sa to dá rozoznať v realite, či vzťah medzi mladými ľudmi je len Pôžitkárstvo alebo či ozaj je v tom Láska - teda spojenie osôb/charakterov.
V tvojom veku, keď silou mocou nevyhľadávaš chalana, len aby si si s ným užila to čo ostatné rovesníčky si užívajú, tak to je len znak toho, že nie si nejaká ľahká k**va alebo pobehlica ale že máš toľko rozumu, že sa a svoje telo nenecháš klesnúť na úroveň pobehlice. Nebudem ti nič kázať ani zakazovať. Buď jednoducho sama sebou a ak ti nie je príjemný život pobehlice, pre ktorú je len dôležité si užiť a ak ten chalan neuspokojuje jej potreby tak si nájsť lepšieho, a ak máš svoje telo natoľko rada, že ho nenecháš zašpiniť ako takú handru od chalanov, tak ho ani nevyhľadávaj. Je mnoho iných krajších vecí na svete, len treba mať chuť na ne.
Toľko odomňa Dosť mi to trvalo a je to aj dosť dlhé... dúfam že ti tieto moje slová aspoň trochu do tvojho života dajú.
kam sa ponáhľaš? šak ti nič neutečie využi radšej zatiaľ čas na seba, venuj sa škole, priateľom, rodine...neboj sa, to príde samo a ani nebudeš vedieť ako
@lenkaska1 boze, ved mas 16, to je fakt 'hrozne', ze si nemala este vztah, ako mozes vobec takto zit?
ja mam 20 a ziadny som nemala a ani by som nechcela
a moze jebat natlak ludi, ktori su aj tak pod moju urovne
a tebe aj autorke toho fora zremje nieco chyba, co by vam robilo uprimnu radost a potom by ste nezakladali chujoviny typu: mam 16 a este som nemala frajera (ach)
kedy ludia ako vy konecne dospeju, dostanu rozum a zacnu byt vyrovnani sami so sebou?
@momoglamorous ved ja aj jebem nátlak ľudí, ale niekedy je to predsa len nepríjemné...a ja chujove ankety takého typu ani nezakladám..! iba som chcela svojej rovesníčke pomôcť, aby vedela, že je to OK a že neni sama.. A ja mám rozum!!!! btw by ma zaujimalo, či si ty bola vyrovnaná keď si bola v puberte
@lenkaska1 ano bola, ja mam tie iste nazory od svojich 14-tich, vtedy sa mi zacali hlbsie formovat aj hodnoty, aj vsetko...neznasam, ked ludia menia nazory, tak ich sama menit nebudem, mam zasady, ktorych sa drzim dlhe roky
@momoglamorous škoda, že nechceš, ale ako vidím, aj tak im dávaš na frak.... lebo hoci s tvojimi názormi absolútne nesúhlasím, vo vnútri cítim, že v tvojej pravde je kus objektívnej pravdy a vážim si ťa
podla mna je lepsie ked si sama ako keby si mala byt vo vztahu nasilu ...vlastna skusenost, teraz sa fakt na ziadneho chalana ani nepozriem ( preistotu)
Bez prvého kroku ani mäkké f. Možno sa ti stane že ťa niekedy aj vysmejú ale to patrí k životu. Poradím ti len to aby si viac navšetevovala miesta kde je veľký výskyt chlapcov čiže na športové štadióny. Najhlavnejšie je byť prirodzenou. Potom pôjde všetko samo a už sa s tým netráp
Bez prvého kroku ani mäkké f! Možno sa ti stane že ťa niekedy aj vysmejú ale to patrí k životu. Poradím ti len to aby si viac navšetevovala miesta kde je veľký výskyt chlapcov čiže na športové štadióny. Najhlavnejšie je byť prirodzenou. Potom pôjde všetko samo a už sa s tým netráp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
ustril som sa kupovaniu darcekov a menstruacnych stavov pubertacok.
však to je len otázka času. musíš potom ukázať že si prístupná, usmievaj sa, buď milá, odbíjaj len tých ktorých nechceš ... a daj najavo že si free, uvidíš že sa dáky chytí
Potrebuješ chlapa ku šťastiu či čo? Ak príde, tak príde, ak nie, tak nenaháňaj dajakého chudáka len preto, že ostatné majú a ty nie.
tak ako srandu si ani nerobia len tiež už ich to štve že nikoho nemám..ja si len edokážem nikoho nájsť a netuším čo ti chalani vlastne hladajú
dik,zatial najnormálnejšia rada
PS: ako mám niekoho odbiť ked nikdo nemá záujem ?teda nikdo žiadny neprejavuje
mne vobec nejde o to...len potrebujem niekoho kto ma bude lubiť nemusí to byť nič vážne
no ja viem tak ale to až keby sme spolu chodili dlhšie...neviem čo mám robiť i feel like from other world
tak sa trošku skús vyfintiť ale zase s mierou hej ale uvidíš že raz niekto záujem prejaví, chalani v tvojom veku sú hlúpi a nevedia čo je dobré, nevedia ani čo chcú, ja som tiež v tom veku mal rozumu len za mak aj to v gatiach a občas stačí ukázať len náznak záujmu a chytí sa, len ukáž že "chceš poriešiť" a nemusí to byť úplne jasný náznak, stačí tak jemne , občas stačí velmi málo
len bacha na jebenkov , tých je veľa obzvlášť v tomto veku
PS: nie som blbá! blbá je tá ktorá sa ku*ví za každým rohom!
dúfam v to..tak ja neviem čo už chlapci chcú poviem ti tak mám asi 175 cm 56 kg..modré oči hnedé vlasy a tiež sa asi neobliekam najhoršie ...
dakujem
ok ,ale chápeš toto som už skúšala ale čo potom dalej,ak sa ten chalan dostane ku mne? ked ani nevie poriadne ako sa volám
a presne, nenariekaj, hlavu hore ( nie príliš nech ti nenaprší do nosa ) a s kombináciou skromnosti a zdravej sebaistoty ukáž že si volná , usmeivaj sa ako slniečko, žmurkni očkom, buď sama sebou
poradňa u kocúra ponúka svoje služby denne od 19-22:00
to je pravda
ok,skúsim len moim dalším problémom je to že mám zo seba komplexy a neverím si možno aj to je problém prečo som teraz tu kde som ...
blba si z dovodov ze preco ho teraz chces mat. verejna mienka je pica kedze svet je samy debil. ja na tvojom mieste by som sa riadil ze co chcem ja a ne co ocakava moje okolie.
P.S: kurvy znesiem skor ako priblblych ludi bez vlastnej vole a nazoru
to je pravda
no poviem ti tak chodíme do rovnakej školy a to je asi tak všetko ...
inak diky za rady
ja už asi nič nechápem
a nejde len o verejnú mienku!! teraz je to už z mojho vlastého presvedčenia a ešte ked sa ti niekdo velmi páči a nevieš ako naňho(ked už on nejde na teba ....
aspon nie som jedniná
okej,len proste ja sa hambím akoby neviem na čom som...občas si pridem celkom fajn a občas zas uplne škaredá..proste možnoaj preto že som nikoho nemala tak neviem na čom som že na koho si možem trufnuť a na koho nie
fúú to budem potrebovať poriadu dávku sebavedomia
Nie neočakávam podrobný návod,len ked to nejde samo,ked na mna tí chlapci asi nejako neletia ( a občas ani neviem prečo tak hladám všetky možné sposoby
o teba dlho ,u mňa nikdy
Nie je pre chalana blbé ked spravím prvý krok,ešte k tomu ked ani neviem ci má o mna záujem..?
v dnešnej dobe sa to už ani veľmi neberie podľa toho kto ten prvý krok urobí, hlavne aby ho aspoň jeden urobil
ale tiež si myslím, že v šestnástich na také veci ešte času ako čečiny
Netráp sa tým, že si ešte nemala chlapca. Ja som si prvý vzťah našiel keď som mal 23 rokov. Ten čas príde, aj ten tvoj príde, ale musíš si naňho počkať. Ešte si v živote nestretla toho pravého a naozaj, hľadať si vzťah iba preto, lebo ostatný na teba pozerajú je riadna blbosť. Ja viem, že túžiš cítiť lásku a všetko, ale niekedy je oveľa lepšie čakať ako sa niekam ponáhľať. Nič ti v živote nikam neujde a tak nenaháňaj to čo neuteká inak to predbehneš. A to je oveľa horšie ako čakať.
zavidim normalne tým čo ih moc zeny neriešia mne sa docesty furt nejake čo len sex chcú postavia.. ale čo to dorába také reči jooooj ....
Inak jedna múdrosť správny partner bude ten ktorého si zbalíš ty
to je beznadejne, nepoviem jej, ze nema ciel, lebo ona fakt vidi zmysel len v tom hladani vztahu, necham ju tak
Ja mám 21.....teda nie mám 42 a som FAKE......a ešte som nemal seriózny vzťah.....a nejako ma to ani netrápi...naopak som rád že si môžem užívať a keď príde do miestnosti a čas sa spomalí zatiaľ čo jej vietor bude fúkať do vlasov a pozre na mňa modrými (ale berem aj hnedé) očami....tak to príde a bude to
som rada že nie som sama, potrebovala som aj nejaku reakciu mojich rovesníkov
Viem ako sa cítiš.. Ja som si tieto pubertácke muky tiež prežila.. v tvojom veku a aj celu strednu školu (sa priznám) som neznášala viac ako keď sa nejaký párik bozkával na verejnosti a to trvá až dodnes, hoci po absolvovani strednej a odchodu od týchto momentov som sa nimi už toľko nestretávala ako vtedy, a dospievaním sa mi aj hlava trochu stabilizovala...
------------------------------
Viem, že týmto radám je možno ťažko pochopiť, lebo sa realita zdá byť iná, ba krajšia a nespravodlivejšia než je pravda ktorá je skrytá za clonou reality: fakt, že väčšina puberťákov má vzťahy len na to aby vyskúšali niečo nové, život ktorý rodičia neboli schopný naučiť svoje deti a za čo sa aj väčšina hanbí.
Média tiež prispievajú svoje, napr. telenovely a ľúbostné príbehy, ktoré navádzajú mladých divákov zažiť to isté čo oni prezentujú. Aj tie vedia zdeprimovať mladého človeka čo ešte nemal také štastie nájsť toho pravého - a v tomto svete je aj veľmi náročné a možno zdĺhavé nájsť toho pravého...
Čo ti tak možem povedať je, že toho pravého asi ťažko nájdeš medzi tvojimi rovesníkmi. Ako už bolo povedané, sú to chalani, ktorí objavili niečo nové a skúšajú pocit pohlavného života. Im do väčšiny nejde o dušu/osobu dievčaťa s kým to robí, ale o ten samotý akt/ pocit z toho aktu. A tak podobne rozmýšľajú aj mladé dievčatá: chcú tiež vyskúšať tento pocit a UŽIŤ SI.
Tvoji rovesníci to do väčšiny preto robia LEBO SI CHCÚ UŽIŤ nie preto lebo ich osoba priťahuje tých druhých. Ak by to bolo o charaktere a osobe, tak by sa ani až tak na vzhľad alebo panenstvo či pod. nepozerali, preto čas a momenty strávené s druhou osobou by boli pre nich hodnotnejšie ako TEN samotný akt.
Ťažko sa to dá rozoznať v realite, či vzťah medzi mladými ľudmi je len Pôžitkárstvo alebo či ozaj je v tom Láska - teda spojenie osôb/charakterov.
V tvojom veku, keď silou mocou nevyhľadávaš chalana, len aby si si s ným užila to čo ostatné rovesníčky si užívajú, tak to je len znak toho, že nie si nejaká ľahká k**va alebo pobehlica ale že máš toľko rozumu, že sa a svoje telo nenecháš klesnúť na úroveň pobehlice. Nebudem ti nič kázať ani zakazovať. Buď jednoducho sama sebou a ak ti nie je príjemný život pobehlice, pre ktorú je len dôležité si užiť a ak ten chalan neuspokojuje jej potreby tak si nájsť lepšieho, a ak máš svoje telo natoľko rada, že ho nenecháš zašpiniť ako takú handru od chalanov, tak ho ani nevyhľadávaj. Je mnoho iných krajších vecí na svete, len treba mať chuť na ne.
Toľko odomňa Dosť mi to trvalo a je to aj dosť dlhé... dúfam že ti tieto moje slová aspoň trochu do tvojho života dajú.
Áno, ďakujem, je to naozaj pekné napísané vidno že je to od srdca
som rada sme na tej istej lodi. Treba si pomáhať
ja mam 20 a ziadny som nemala a ani by som nechcela
a moze jebat natlak ludi, ktori su aj tak pod moju urovne
a tebe aj autorke toho fora zremje nieco chyba, co by vam robilo uprimnu radost a potom by ste nezakladali chujoviny typu: mam 16 a este som nemala frajera (ach)
kedy ludia ako vy konecne dospeju, dostanu rozum a zacnu byt vyrovnani sami so sebou?
jej, dakujem
ja tiez mozno nesuhlasim s istymi nazormi, ale ked ho ludia vedia podat a vidim, ze je relevantny, tak tiez nemam dovod potirecit