ahojte..tiez sa uz dlho pokusam stiahnut nejaky program na filmy a citala som vase prispevky,tak som si stiahla ten eMule a ako viem, ci su tam aj titulky pri tych filmoch?prosim vas,poradte..ja som na take antitalent dakujeem
Ked si stahujem film, tak v orig. zmeni + k tomu titulky. A ked chces s ceskym dabinom, tak na eMule je to dost obtiazne, min. pomale, nainstaluj si StrongDC.
www.subbiee.com -> prehľadáva automaticky viacero serverov s titulkami, je tam aj zoznam, takže potom možno hľadať manuálne na tých jednotlivých stránkach (www.titulky.com, subtitles.shadowork.net, etc...)
Na filmy jednoznačne BitTorrent protokol (klient napr. µTorrent), nič iné...
StrongDC++ (sieť Direct Connect, SDC++ je asi najlepší klient, podporuje segmentové sťahovanie) je dosť neohrabaný a zdielanie je nebezpečné v ČR (nie sťahovanie!)...
Ale v núdzi sa dá použiť...
eMule (sieť eDonkey2000) je dobrá hlavne na raritky a veci ktoré sa nedajú tak ľahko zohnať (aj keď myslím že teraz je už lepší BT Tracker Demonoid), ale na Cz alebo Sk tvorbu sa určite nehodí...
Sťahovanie cez eMule je niekedy neskutočne pomalé, čaká sa vo frontách a niekedy sa to naozaj neskutočne vlečie...
Ako som už v úvode spomenul, najlepšie je používať protokol BitTorrent a byť zaregistrovaný na nejakom dobrom trackeri, ako sú napr.:
(SCENE ONLY):
SceneTorrents.org
TorrentLeech.org
SceneAccess.org
RevolutionTT.net
FileList.org
CzechBits.org - only Cz a Sk scene releases
(SCENE + HOMEMADE, etc...):
BitSoup.org
Demonoid
(AUDIO):
FileMP3.org
(CZ RELEASES):
SKBiTS - only Cz a Sk scene releases + requests
Zettor Tracker - Cz a Sk scene + homemade
Väčšinou ide o elite trackery na ktoré sa dostaneš buď pomocou pozvánky alebo si počkáš kým tracker otvorí registráciu na nábor nových členov...
Počíta sa ratio - kto len leechuje a neseeduje, dostáva BAN!
V núdzi možno použiť aj tzv. "smetiská" typu:
Mininova.org
Newtorrents.info
ThePirateBay.org
ale nedostahujú sa tu ani zdaľeka také rýchlosti ako na scene only elite trackeroch a aj s dostupnosťou seederov bývajú problémy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Ked si stahujem film, tak v orig. zmeni + k tomu titulky. A ked chces s ceskym dabinom, tak na eMule je to dost obtiazne, min. pomale, nainstaluj si StrongDC.
www.subbiee.com -> prehľadáva automaticky viacero serverov s titulkami, je tam aj zoznam, takže potom možno hľadať manuálne na tých jednotlivých stránkach (www.titulky.com, subtitles.shadowork.net, etc...)
Na filmy jednoznačne BitTorrent protokol (klient napr. µTorrent), nič iné...
StrongDC++ (sieť Direct Connect, SDC++ je asi najlepší klient, podporuje segmentové sťahovanie) je dosť neohrabaný a zdielanie je nebezpečné v ČR (nie sťahovanie!)...
Ale v núdzi sa dá použiť...
eMule (sieť eDonkey2000) je dobrá hlavne na raritky a veci ktoré sa nedajú tak ľahko zohnať (aj keď myslím že teraz je už lepší BT Tracker Demonoid), ale na Cz alebo Sk tvorbu sa určite nehodí...
Sťahovanie cez eMule je niekedy neskutočne pomalé, čaká sa vo frontách a niekedy sa to naozaj neskutočne vlečie...
Ako som už v úvode spomenul, najlepšie je používať protokol BitTorrent a byť zaregistrovaný na nejakom dobrom trackeri, ako sú napr.:
(SCENE ONLY):
SceneTorrents.org
TorrentLeech.org
SceneAccess.org
RevolutionTT.net
FileList.org
CzechBits.org - only Cz a Sk scene releases
(SCENE + HOMEMADE, etc...):
BitSoup.org
Demonoid
(AUDIO):
FileMP3.org
(CZ RELEASES):
SKBiTS - only Cz a Sk scene releases + requests
Zettor Tracker - Cz a Sk scene + homemade
Väčšinou ide o elite trackery na ktoré sa dostaneš buď pomocou pozvánky alebo si počkáš kým tracker otvorí registráciu na nábor nových členov...
Počíta sa ratio - kto len leechuje a neseeduje, dostáva BAN!
V núdzi možno použiť aj tzv. "smetiská" typu:
Mininova.org
Newtorrents.info
ThePirateBay.org
ale nedostahujú sa tu ani zdaľeka také rýchlosti ako na scene only elite trackeroch a aj s dostupnosťou seederov bývajú problémy...