Dost ma stve,ze kazda krajina ma iny jazyk... Je to zle lebo uz som tolko ludi stretla ,s ktorymi by som sa porozpravala ,ale k comu to vedie ked si nerozumieme ani jedno slovo?A nehovorim o anglictine .Ale naco tolko vela jazykov? kto to vymyslel? A
pocuvaj. keby bol iba jeden jazykbolo by to velmi zle si myslim. tymto su medzi krajinami urcite + a -. akurad ma sere jedno. pride cudzinec na Slovensko a pyta sa po anglicky po nemecky po madaska a cinsky. toto ma sere. kto cche ist na slvoensko nech sa uci po slovensky. tak ako sa musi clvoek ucit iny jazyk ked chce ist napr do ich krajiny. ako my ked sme slo do Talianska no museli sme daco vediet
ja nad tymto tiez dost casto rozmyslam a tiez ma to sere. keby bol len jeden jazyk tak by sme nemuseli travit tolko casu ucenim sa dalsich troch cudzich...a hlavne anglictina ma stve! tu uplne neznasam
kazdy lepsi blbec vie po anglicky aaa jazyky su super...mne sa straaasne rata ked na nejakom kanali typu discovery pocujem tie rozne hatlaniny...pripadne ked si pustim telenovelu po spanielsky ... proste sa mi rata jak su rozne prizvuky a ako to celkovo znie (taky rusky rock alebo spanielsky - to znie tak neuveritelne zvlasne ...paci sa mi)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
takze tak