Nie že by ma nejako zaujímali... Ale akože nepoznám slušných... Si pamätám ako vždy na ihrisku boli asi 4 bratia cigáni. Úplne rovnakí až na výšku, pretože boli hneď po sebe. čo oni robili... Nie som rasista, ale toto... A tie osady... Fuj.
Výrok môjho kamaráta: JA nie som rasista, nenávidím všetkých rovnako
Zatial som nemala skúsenosti s cigánmi, (nerátajúc decká na východe so slovníkom Slotu...)ale myslím si že proste ich kultúra je už raz taká... Samozrejme sama si uvedomujem že majú viac výhod, len preto, že su rómovia..ja keby som začaa nadávať, že chcem nový dom, lebo v mojom mám drevené a preto som chudera, tak ma vysmejú... Nie my ale oni su rasisti!!
Ale sú aj normálni cigáni-pracujú, učia sa a možno dokonca sa aj umývajú..
nemam nic prosti nim pokial ziju normlane ako ludia , pracuju , zarabaju si na seba , proste ak su normalny tak nemam absolutne nic proti nim, nic viac nic menej ..... @10
Okraj spoločnosti. Pani Merkelova nemala zlý nápad vysídliť ich z europi a vytvoriť im vlastný štát. Ta by sa už nemohli sťažovať že prácu nemajú lebo gádžovia su rastisti
kutlúra/spoločnosť zničená a uväznená väčšinovou spoločnosťou vo svete na ktorý nie je stavaná, odmieta sa mu prispôsobiť, všetci jej to tolerujú, a tým ju ničia ešte viac.
Jeden z mojich najlepších priateľov je Róm. Najmúdrejší chalan v ročníku býval, bude z neho doktor. Na tých slušných je veľmi vidieť zlý vplyv spoločnosti.
noo ako nechcem byt rasista ...a dala som ti tri hviezdicky ....a cigani mi lezu na nervy....hlavne neznasam tych vulgarnych nevychovanych...co sa hraju na nejakych gangstrov.....co kradnu...a potom tie male ciganske deti co sa predvadzaju...robit to nerobi...v lidli kradnu a najedia sa tam..robia si co chcu....FAIL!!!!
Priemerný človek musí drieť poctivo pomaly od rána do večera aby splatil hypotéku na byt v ktorom živí svoje dve-tri deti a snaží sa im vytvoriť ideálne podmienky.
Priemerný cigáni si zdevastujú byty a štát im postaví dalšie z peňazí pracujúcich ktorý ( väčšinou ) nedostanú od štátu nič zadarmo, a ešte k tomu každý mesiac dostanú prídavky za svojich 12 detí ktorým vyťahaná Eržika ani nevie prísť na meno a nekúpia si za ne nič iné ako chľast a cigarety.
Proti slušným Romom ktorý chcú v živote niečo dokázať nič nemám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
pokiaľ mi neznepríjemňujú život sú mi ľahostajní, tak ako všetci ostatní.
Ale musím uznať že niekedy keď v správach ukazujú rozhovory s nimi sú fakt na smiech
Osaďákov, feťákov a ostatné individuá neznášam
Zatial som nemala skúsenosti s cigánmi, (nerátajúc decká na východe so slovníkom Slotu...)ale myslím si že proste ich kultúra je už raz taká... Samozrejme sama si uvedomujem že majú viac výhod, len preto, že su rómovia..ja keby som začaa nadávať, že chcem nový dom, lebo v mojom mám drevené a preto som chudera, tak ma vysmejú... Nie my ale oni su rasisti!!
Ale sú aj normálni cigáni-pracujú, učia sa a možno dokonca sa aj umývajú..
@tomas
@zajko
Nemám osobný problém. A so spoločenským aj tak prd narobím
Priemerný cigáni si zdevastujú byty a štát im postaví dalšie z peňazí pracujúcich ktorý ( väčšinou ) nedostanú od štátu nič zadarmo, a ešte k tomu každý mesiac dostanú prídavky za svojich 12 detí ktorým vyťahaná Eržika ani nevie prísť na meno a nekúpia si za ne nič iné ako chľast a cigarety.
Proti slušným Romom ktorý chcú v živote niečo dokázať nič nemám.