Baby skúšali ste už tie nalepovacie podprsenky? Idem na svadbu a mám šaty, kde sa normálna podprsenka absolútne nehodí.Bud nalepovacia alebo bez.Ja nemám problém ísť bez, ale svadba bude aj v kostole a budem úplne vpredu, tak neviem či to nebude nevhodné.
Taku tu reklamovanu s utahovacou snurockou. Najprv fajn, ale po preprati sa mi odliepa trochu zboku... nespadne ani nic, ale cez oblecenie tam uz vidno obrys, takze takto jednorazovo, ked bude nova ano, ale za mna nie na caste nosenie
Ja mam. Tiež také. Šaty kde som si podprsenku klasickú dat nemohla, ale nechcelo sa mi dávať 15-20e za nalepovaciu co použijem raz tak keďže. Mali tie šaty také vystužené košíky trocha tak. Som išla bez, bola som aj v kostole, aj som v nich tancovala a v pohode. nebolo to vidno
Ja som si ju kúpila v Triumph a drží fakt pekne.
Podľa mňa sa spoliehať na to že ježiš aj mária boli holí nie je bohvie čo
hlavne, keď nemáš rovnú hruď ako pisateľka
nooo. ak sa nechystas tancovat, tak ta nalepovacia je v pohode
ale mne sa po hodke tancovania zacali potit pod tym prsia a to bolo nieco strasne neprijemne
Mne sa aj tá so šnurovačkou aj s háčikom(alebo ako to nazvať) odliepali a bola som z toho riadne mrzutá. :S
Lenže ja sa potím ako Jazzman, takze to podľa mna bolo tým.
Sú aj nálepky na pozdvihnutie pŕs, ale neviem či to zakrýva aj bradavky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
má ježiš podprsenku? nie, nehanebne si tam visí hore bez
ak nikde nič netrčí ani nepresvitá, choď bez, prinajhoršom prelep kritické miesta
Podľa mňa sa spoliehať na to že ježiš aj mária boli holí nie je bohvie čo
hlavne, keď nemáš rovnú hruď ako pisateľka
ale mne sa po hodke tancovania zacali potit pod tym prsia a to bolo nieco strasne neprijemne
max prelep bradavky,ak ti vadia a ides
Lenže ja sa potím ako Jazzman, takze to podľa mna bolo tým.
Sú aj nálepky na pozdvihnutie pŕs, ale neviem či to zakrýva aj bradavky.