D ja neviem mozno to bude blbost ,,, ale ... skus najt na nete stranku toho fotografickeho oneho v tom meste kam chces ist a zavolaj im tam , ci by nemohli ti to spravit skor alebo nieco takuo xP ...
Ja som bol v ruzinove, v Retre, ale neviem ti povedat ci je ten fotoatelier od 8 alebo od 9 :/ Kazdopadne, ak sa ti to nepodari vybavit, povedz im, ze Ti utiekol tucniak patagonsky z chladnicky a ty si ho poslednych 14 dni nahanala a nemala cas sa odfotit, ved neskoncim na tej informatike so samymi mastnymi ofinkovymi chlapcami :/
Počúvaj, ja som sa fotila sama, proste postavíš/sadneš si k nejakej stene, nastavíš samospúšť, urobíš aj 100 fotiek a vyberieš najkrajšiu... Má to aj iné výhody - neprídeš upotená, lesklá, či strapatá... Fotku hodíš na kľúč, odnesieš do nejakého fotolabu (fujifilm atd) a povieš že chceš fotku v takých a takých rozmeroch a na počkanie a máš to ešte dnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty