Je tu niekto kto foti? Ako si zhanate ludi, ktorych fotografujete? Nemate pocit, ze v poslednom case je strasne vela fotografov? Nemyslim to v zlom samozrejme... Ja by som naopak bola velmi rada, keby mi niekto spravil zopar normalnych jarnych fotiek,
Áno, je pravda, že v poslednej dobe je veľa ľudí, ktorí vlastnia zrkadlovky, no podľa môjho skromného názoru 98% z nich s nimi ani nevedia fotiť a fotia len na automate, čím vlastne nevyužívajú funkcie zrkadlovky, takže by im stačil kľudne kompakt. Ale aby boli IN tak si proste musia kúpiť 600€ zrkadlovku
tak strašne ma vie nasrať, keď musím dumať nad fotkou pol hodiny kým ju s mojím starým odpadom za 300 Sk odfotím a potom príde niekto, šťukne to za 3 sekundy a má lepšiu fotku ako ja...
jj v poslednej dobe je strašne veľa "fotografov" čo si kúpia zrkadlovku ale vedia na nej spraviť iba cvak.. a aj tak tie fotky stoja za hovno podľa mňa. ale veď hlavne že majú drahý foťák.. ( a najviac ma dokážu nasrať 14 ročné s mega foťákom na krku a sú strašne swagové.. )
fotím, osoby nezháňam, väčšinou keď niekto chce fotky tak sa ozve ale zas nefotím ľudí ale prírodu, budovy a tak..
Mám zrkadlovku, fotím veľmi rada, ale ľudí veľmi nie. Momentálne mám len jediného stabilného modela, ktorý si fotky priam vyžaduje vždy, keď je príležitosť Ale inak skôr krajinu, zvieratá...
Na fotenie ľudí s nimi treba vedieť pracovať, komunikovať... to nie je moja parketa.
A nepovažujem sa za nejakého profi fotografa. Narozdiel od môjho okolia viem fotiť aj na manuáli a viem, ako to ovplyvní výslednú fotografiu, ale stále na svojich fotkách vidím nedokonalosti a stále sa mám čo učiť...
Fotografov je veľa tak ako je veľa ekonomov, psychologov a skoro všetkych v tejto dobe... Poznám zopár fotografov ale ako hovorí @13 nie každý, kto má nejaký dobrý foťák je už hneď fotograf.
Áno, ľudí nefotím, nemám ich rád, mám ten pocit, ja sa za fotografa nepovažujem, robím to preto lebo ma to baví a viac-menaj pre seba, poprípade kamarátov známych pri nejakej udalosti..z ktorého si mesta?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
fotím, osoby nezháňam, väčšinou keď niekto chce fotky tak sa ozve ale zas nefotím ľudí ale prírodu, budovy a tak..
sak uz dlho mam blond vlasy!
Na fotenie ľudí s nimi treba vedieť pracovať, komunikovať... to nie je moja parketa.
A nepovažujem sa za nejakého profi fotografa. Narozdiel od môjho okolia viem fotiť aj na manuáli a viem, ako to ovplyvní výslednú fotografiu, ale stále na svojich fotkách vidím nedokonalosti a stále sa mám čo učiť...
Zrkadlovka bol asi najsprostejší darček aký som kedy dostala -.-