ahojte, vcera sa mi dostala do ruky zrkadlovka .. je to fakt cosi uzasne .. neviem ci sa to uz aj vam stalo ale cely den som s tym chodila a fotila si vselico .. preto by som sa vas chcela opytat ci viete o nejakom kurze, kde sa uci fotit pekne a kvalitne
tiež si myslím ja som s tým tiež zo začiatku stále fotila, ale teraz keď idem niekam sa mi to nechce brať so sebou, lebo je ťažká a kurzy neviem, nepoznám, ale knihy mám doma asi 4 a oco je fotograf, a ja by som tiež chcela
ak si vedela robit pekne fotky s kompaktom, tak zrkadlovka ti pekne skvaliltni robotu ja som samozrejme strasny profik a ako velky sef vravim, ze niekomu ani mocny fotak nepomoze k dobrym fotkam! dolezite je, aby si nefotila samoucelnosti, ale aby tvoje fotky boli mocne a vymozenosti toho fotaku boli pod tvojou kontrolou. dudri dohovoril.
No o tom ako fotit a podobne veci viem z praxe a nieco som sa aj naucil v skole o fotografovani.
Ale ked cches tak si kup neaku tu knihu a potom zober fotak a chod fotit do terenu, skumaj rozne veci, fot zo vsemoznych uchlov, proste fot doposial nevydane veci
Plus by bolo dobre sa naucit robit v 2D grafickom editore, t.j. Corel Photo Paint, Adobe Photoshop... Ale doporucujem Adobe Photoshop, na ten nema nikto, a uz vobec nie po vydani CS5 a jej modernych vymozenostiach, a to nehovorim o retusovai ( oznacis si nieco co nechces a samo sa ti to zrétusovalo, no mne spadla huba na stol. ale to uz som mimo veci .
a ci fotim profesionalne
Tak mam uz na konte 2 akcie ktore som fotil
Nirnareth - zraz "meciarov, cez 120 ludi a nakoniec vcera som fotil stvorilku pre skolu - fotky pojdu na propagaciu skoly.
Snad mi to pojde s fotenim takto aj nadalej.
Tiez rad fotim a ked mam v ruke zrkadlovku tak fotim vsetko naokolo
@pappkin to je fajn ze ta to bavi, ale na akciach sa so zrkadlovkou nenaucis fotit ..to hned mozes aj s mobilom na automatiku. Pretoze pri akciach nemas cas nastavovat fotak tak aby bola fotka dokonala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Odporucam ti stranku www.ephoto.sk tam ma dostatok info o kurzoch a dalej tiez » www.fotoroman.cz/...
No o tom ako fotit a podobne veci viem z praxe a nieco som sa aj naucil v skole o fotografovani.
Ale ked cches tak si kup neaku tu knihu a potom zober fotak a chod fotit do terenu, skumaj rozne veci, fot zo vsemoznych uchlov, proste fot doposial nevydane veci
Plus by bolo dobre sa naucit robit v 2D grafickom editore, t.j. Corel Photo Paint, Adobe Photoshop... Ale doporucujem Adobe Photoshop, na ten nema nikto, a uz vobec nie po vydani CS5 a jej modernych vymozenostiach, a to nehovorim o retusovai ( oznacis si nieco co nechces a samo sa ti to zrétusovalo, no mne spadla huba na stol. ale to uz som mimo veci .
a ci fotim profesionalne
Tak mam uz na konte 2 akcie ktore som fotil
Nirnareth - zraz "meciarov, cez 120 ludi a nakoniec vcera som fotil stvorilku pre skolu - fotky pojdu na propagaciu skoly.
Snad mi to pojde s fotenim takto aj nadalej.
Tiez rad fotim a ked mam v ruke zrkadlovku tak fotim vsetko naokolo
Ja som sa ucil fotit ked som chodil vonku fotit so zrkadlovkou, kamarat ma nieco naucil, nieco som si o tom precital a nieco ma naucila skola