Čaute, plánujem sa niekedy teraz ísť odfotiť na oznamko. Nechcem takú obyčajnú fotku kde si budem držať golier alebo kde sa budem len nejako usmievať... chcela by som originálne fotky. Nemáte nejaký nápad?
čo ja viem, fotky na oznamko zvyknú byť pomerne malé, takže by som to nejak extra nekombinovala, pretože sa potom môže stať že to nebude poriadne vidno...my sme mali na oznamká normálne fotky po kľúčnu kosť a v pozadí boli zelené stromy nezaostrené...
to potom fotky na tablo, tie bývajú väčšie a na tých sa môžete "vyriadiť"
ja som videla u niekoho že sa fotili nahý teda asi hore bez ale akože holky sa zakrývali. Alebo že si pomalovyli tváre dákymi farbami alebo si tam niečo nakreslili (na tú tvár)
@fartgas ale to sa skôr robí na tablo lebo na oznamku to tak nevynikne... podľa mňa aspoň
a aj mne sa páči ten nápad so zrkadlom alebo sa odfoť dole hlavou...
na fotkách na oznamko vidno len tvár, tak tam veľa nenaexperimentuješ, to skôr na tablo a bolo by fajn, keby ste sa celá trieda dohodli na spoločnej téme
my sme mali fotografku a bolo to dosť hrozné, tie fotky vyzerajú strojene - hádzala nám na hlavu klobúky, strapatila vlasy a sťahovala tričká, aby bolo vidno ramená (z asi 12 záberov som použila dva seriózne a jeden, na ktorom mám na hlave čertovské rohy, v ruke držím také malé vidly a mám vyplazený jazyk )
radšej popros niekoho s kvalitnejším foťákom, nech ťa cvakne a potom si to len daj vytlačiť
fotka od profesionála na oznamko je blbosť. Nás fotil fotograf, a kamošky z inej triedy som zase fotila ja - amatér. Keď si tie oznamká položím vedľa seba, nevidím rozdiel. Akurát ja mám možno kvalitnú a "profesionálnu" fotku (originálneho rozmeru, čo nám dal na CD ) a môžem sa ňou vychvaľovať v albume na fuckbooku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
to potom fotky na tablo, tie bývajú väčšie a na tých sa môžete "vyriadiť"
a aj mne sa páči ten nápad so zrkadlom alebo sa odfoť dole hlavou...
my sme mali fotografku a bolo to dosť hrozné, tie fotky vyzerajú strojene - hádzala nám na hlavu klobúky, strapatila vlasy a sťahovala tričká, aby bolo vidno ramená (z asi 12 záberov som použila dva seriózne a jeden, na ktorom mám na hlave čertovské rohy, v ruke držím také malé vidly a mám vyplazený jazyk )
radšej popros niekoho s kvalitnejším foťákom, nech ťa cvakne a potom si to len daj vytlačiť
alebo cedník na hlavu!