Uvediem hned na začiatok príklad: Píšete si so slečnou .Fotka hovorí ,že je veľmi pekná (nevyzerá ,že by mala nejaké vady ) . Nejako sa na ňu namotáte a chcete sa stretnúť. Slečna ale odmieta každé stretnutie lebo hovorí ,že sa bojí aby Vás nesklamala. Vá
nie ved kazdy na fotke vyzera inak a to ci lepsie alebo horsie je uz len vec vkusu a nazoru, a je to aj o sebavedomi, ja tiez nevyzeram presne ako na fotkach ale verim si a nevidim na sebe nic zle ani skarede, takze v pohode
preto je dobre nepouzivat photoshop a nesnazit sa zmenit svoje crty na nepoznanie. taktiez je vhodne mat na nete aktualne obrazky a nie "tie chude" spred pol roka. ja osobne stretnutia cez net uz neriesim, cize sa mi to s nejakym chlapcom nemoze stat.
toto sa mi presne stalo, ze baba mala tak o 15kg viac ako na fotke aj ako pisala a som jej to aj povedal a chcel som najprv zdrhnut no potom sme sa dali do reci a o hodinu sme sa uz bozkavali a total brutal som bol na nu namotany. vtedy som pochopil, ze nejde len o vyzor a zacal som sa citit dospelo
tiež sa mi to dávnejšie stalo dopadlo to blbo aspoň viem že fotka a realita sú dve veci a podľa toho sa snažím správať na nete , pokiaľ človeka nevidím aspoň raz osobne tak neviem o ňom nič pretože je dôležité hlavne to ako pôsobí, a ot sa z fotky a písania vycítiť nedá... neverbálna komunikácia a reč tela povie viacej ako slová
2. fotky neklamú, len málokedy ukazujú pravdu komplexne. potrebuješ prinajmenšom dve, "najlepšiu" a "najhoršiu", a potom vieš že realita sa nachádza na celej škále medzi tými dvoma bodmi, podľa toho ako sa daná osoba vyspí, zobudí, upraví, atď. Málokto je naozaj jednorozmerná nemenná placka, či už ide o zovňajšok alebo o vnútro.
3. čiže "najhoršie" čo sa mi stalo bolo že mi trvalo 10 minút, kým som v reáli začal vnímať tú krásu ktorá bola na fotke očividná, a po pol hodine už som ju nedokázal nevidieť. Nikde žiadny problém.
4. na výrazne jednoznačných prípadoch to zatiaľ overené nemám, ale doteraz to u mňa vždy fungovalo tak, že som sa mohol zamilovať aj bez toho aby som dotyčnú videl, a keď som ju potom videl, tak sa mi proste páčila, lebo som už bol zamilovaný. otázka je či som mal len šťastie, alebo či je to naozaj fungujúci psychologický mechanizmus. pevne verím tomu druhému.
Ak by sme si rozumeli tak nevidim dovod, preco sa s nou nestretavat.. Ale uznavam, ze za normalnych okolnosti by som sa nazivo s niekym cudzim, kto sa mi nepaci nedal do reci...
Zalezi od toho, aky velky rozdiel je medzi fotografiou a skutocnostou. V kazdom pripade umyselne upravenu ci prearanzovanu fotografiu beriem ako neuprimnost a podvod na moju osobu. Ja sa napr. nerad fotim, takze nemam vlastny book. Taktiez neretusujem detaily fotografie, ci uz som ich fotil ja, alebo nie. Na internete som vzdy len pod jednou fotografiou a aj ked nie je dnesna ako noviny, jedine co sa na nej nezhoduje s realitou je dlzka vlasov ci, oblecenie s danym rocnym obdobim.
No ale kto sa v dnešnej dobe stretne s niekým, kto má len jednu fotku? Ja pokec nemám, ale na facebooku som označená na normálnych fotkách nie len fotených mnou a nech už si každý spraví názor sám. Mám tam aj lepšie aj úplne hrozné fotky tak nech si z toho spravia ľudia súhrn :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
...bez ohladu na to, by to mohlo byť aj tak príjemné stretnutie.
ano
mozno, ale este sa mi to nestsalo
@ruderenee má viac fotiek ,nie len jednu .
ako ani ja nie som nejaky pekny chalan,ale hento co doslo ku mne..doslova dogulalo ako sorry,ale vazne nie.. 3x sirsie nez ja
@ruderenee nebola si nahodou na happy cocks a saints and sinners ?
1. plnoštíhle? super bonus!
2. fotky neklamú, len málokedy ukazujú pravdu komplexne. potrebuješ prinajmenšom dve, "najlepšiu" a "najhoršiu", a potom vieš že realita sa nachádza na celej škále medzi tými dvoma bodmi, podľa toho ako sa daná osoba vyspí, zobudí, upraví, atď. Málokto je naozaj jednorozmerná nemenná placka, či už ide o zovňajšok alebo o vnútro.
3. čiže "najhoršie" čo sa mi stalo bolo že mi trvalo 10 minút, kým som v reáli začal vnímať tú krásu ktorá bola na fotke očividná, a po pol hodine už som ju nedokázal nevidieť. Nikde žiadny problém.
4. na výrazne jednoznačných prípadoch to zatiaľ overené nemám, ale doteraz to u mňa vždy fungovalo tak, že som sa mohol zamilovať aj bez toho aby som dotyčnú videl, a keď som ju potom videl, tak sa mi proste páčila, lebo som už bol zamilovaný. otázka je či som mal len šťastie, alebo či je to naozaj fungujúci psychologický mechanizmus. pevne verím tomu druhému.
síce nie som plnoštíhla