Kde ste sa nachádzali, respektívne pri akej príležitosti vznikla vaša profilová fotka ? (Pokiaľ tam máte niečo nakreslené, vysvetlite čo to znamená, alebo symbolizuje a vy, ktorí tam nemáte nič, uveďťe dôvod)
moja profilová fotka vznikla pri príležitosti popíjania piva v jednom nemenovanom zahraničnom pube, kde som sa napokon upratal ako dánska koza... aj preto je taká rozostrená...
Tak ja sa musím najskôr pochváliť, že napriek tomu, že ikonky si striedam často, tak práve mám nastavenú vôbec celkom prvú ikonku, ktorú som tu na Birdz mala Len vtedy nebola čiernobiela... Je na nej moja havina v našej obývačke
Chcela som nejakú profilovú foto na fb a mala som čerstvo umyté vlasy. No a potom som si už len dokreslila tvár. Smutnú preto, lebo usmievavá by sa tam nehodila
učila som sa na sestrinej posteli geografiu na druhý deň na písomku..no a nejako že idem sa napiť, do očí sa mi vbil pohľad na domáce zvieratko.. a tak som si ho zobrala so sebou nech sa prevenčí.. bola som s ním na posteli, hovorila mu geografiu a odrazu sestra že ho chce odfotiť..a nejako aj so mnou..a čo ja viem no
fuuuha... ked som sa nudila a vedla mna bol fotak, tak som cvakla cast mojej tvare, ulozila som tu fotku s tym, ze je onicom a potom som sa k nej vratila..a zistila ze az taka desna nie je
Aktuálna profilovka je fotená na Babylone, čo je zrúcanina letohrádku kúsok od PARTIZÁNSKEHO Tam bývam, ak by ste chceli vedieť. Ten chlapec, s ktorým som odfotená, je môj frajer, familiárne ho volám "starý." Vytrepal sa tam na...povedzme vežičku a vyzeral dosť neisto, lebo schody vedúce k nej žili vlastným životom. Bolo mi ho ľúto, tak som sa vytrepala za ním A odfotili sme sa. Príhoda jak hovado
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Mal som jedno fotenie a po ňom, keď sme skladali techniku, tak vznikla...
Veľa alkoholu a tak.
potom uprava v ps pridanim awesome smajla
momentálne nemám svoj avatar, ale momentálne Kat von D, podľa nálady mením
fuuuha... ked som sa nudila a vedla mna bol fotak, tak som cvakla cast mojej tvare, ulozila som tu fotku s tym, ze je onicom a potom som sa k nej vratila..a zistila ze az taka desna nie je
a je to odfotené úplne najsuper 5eurovým foťákom z nayka
Junior Boys to boli, presne si pamätám!
ale skús im dať ešte jednu šancu