radsej sama, musim ma narcisticku chvilku, co sa nestava casto, tak vtedy sa nafotim a mam na polroka dost ..ale ked uz niekde som a nevyhnem sa tomu..ako napr. rodinne oslavy, skolske akcie atd.
väčšinou z donútenia, ale niekedy, ked si chcel pamätať nejaké chvíle, tak poviem aj ja (väčšinou ked som s kamoškami), nech sa odfotime..ale to malokedy
keď si už zase po dvoch dňoch musím zmeniť profilovku, tak sa donútim a zájdem do kúpeľne a tam si to urobím starým osvedčených spôsobom - prišpúlenými perami a o zrkadlo. S bleskom.
rada sa fotim. ale nie hociake pokecovske fotky. a potom som rada ked ma fotia iny ale musim o tom vediet a musim vediet co a ako sa tvarit. ale nemam rada take necakane fotky. O_o kde vyzeram ako debil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Sama seba s tým, že sa môžem naštelovať, vyretušovať atď., nijak zvlášť rada, ale neprekáža mi to.
a ani druhým to nerada dovoľujem