Ved slecinka nemoze byt stale zmalovana ako matrioska. Inak by minimalne opuchla. A v spolocnom suziti paru, muz svoju zenu vidi castejsie bez farby a gitu . . . teda je urcite prirodzene, ze ho po vyzorovej stranke zaujima prave vzhlad slecny, ked nieje zmalovana. A ci je odvazna, je cisto len jej problem. V tomto pripade odvaznost nieje dovodom vazenia si, ci nevazenia si osoby.
pre mna znamena vela, ked je dievca bez makeupu/zmeny farby vlasov atd...... mam rad prirodzenu krasu... ved naco sa malovat? zakryvat skutocnost?
prave tie nenamalovane podla mna maju v sebe vnutornu vacsiu istotu, ako tie, ktore sa maluju... ved preco sa dievcata/zeny maluju? aby si zdvihli sebadoveru,lebo si podvedome myslia ze sa tym citia krajsie, a teda budu krajsie a pritazlivejsie pre chlapcov/muzov...? poznam dievcata, ktore nenamalovane by nevysli ani z vlastnej izby.. a nie to vyhodit kos alebo nieco.. to by si dali radsej sacok/kuklu na hlavu...
a niektore sa zase maluju.. aby odstrasili .. priklad, cele cierne, ocne linky a neviem co vsetko...
no na mna take veci ziadne neplatia... treba byt spokojny sam so sebou, a vazit si svoje telo take, ake je.. ved v tom je vynimocne...
@zmyja365 : nemám tu veľa svojich fotiek,a le ak si niekde dávam tak skoro vždy nenamaľované až na túto moji profilovú fotku. nemaľujem sa a zase pre fotky sa nebude maľovať na päť minút.. veď sú dievčatá ktoré sú nádherné aj bez make up -u a nejde im maľovanie, zase niekomu vyzdhne jeho skrývanú krásu..
Neviem presne v ktorom roku,ale elite model looks robila casting kde mali prísť budúce modelky nenamaľovné.... čo takto o rok spraviť na birdz takúto miss?:ˇ)
bez makeupu sa fotím, chodím do školy a všetko.. ja ho totizto vobec nepouzivam.. používam jdine špirálu.. a to keď sa niekde velmi silno ponáhľam, nemám problém ísť bez špirály a dokonca aj v mastných vlasoch!
Na Birdzi je IN byť za každú cenú prirodzenou Aj keď si myslím, že také niečo si môže dovoliť len naozaj minimum dievčat, ktoré sú naozaj prekrásne a zatiaľ som tu takú nenašla.
Bez make-upu mám fotku na facebooku a dosť dlho som ju mala ako profilovku keď som bola zaujatá voči chlapcom a nechcela som aby a otravovali.... Ale nevyšlo a písali aj tak...
Nepotrebujem sa hrať na prirodzeú, ak sa mi páčie "Barbie look", ktorý si hrdo zastávam. A je mi jedno, či sa to niekomu zdá umelé alebo nie, hlavné je, že JA som so sebou spokojná. Aj keď tu každý na taký štýl nadáva, v skutočnom svete mi nič nechýba, tobôž nie pozornosť zo strany opačného pohlavia.
@paalooo to si veľmi pekne napísal..aj aj si myslím, že aj tak vnútorná krása je najdoležitejšia veď aj dievča bez make up môže byť sympatické a môže mať pekné črty, oči a pery..
Neexistuje. Mám taký o ničom ksicht. Teda, nieže by som chodila zmalovaná jak plagát, ale musím proste aspoň oči zvýrazniť. Mám chlapčenské črty tváre.
aha, ak ste mysleli ako make-up len cisto make-up, tak bez toho chodim do skoly posledne dni.. nikto si nevsimol poriadne zmenu..inak si davam spiralu no..
@antifunebracka tvoj komentár som si všimla až po napísaní toho môjho..
A prosím ťa, nesúď ma. Nepoznáš ma, nevieš čo som zač tak netvrď niečo o mojej falošnej skromnosti. Ja si skutočne nepripadám extra pekná, pretože.. a to je v podstate jedno
@paaloo napísal si to krásne, ale realita može byť aj iná...
čo ak práve chlapovi, ktorý ,,vlastní´´ takúto bezmakeapovú ženu to vadí a dáva jej najavo, že si ju bude ceniť až si kvoli nemu nahodí kilo makeupu, zájde na manikúry, pedikúry, kaderníčke atď?
každý chlap je iný, rovnako ako my ženské... niekto si cení prirodzenosť, niekto zas ,,neprirodzenosť´´...
ja asi nerozumiem otázke....akože prečo mám mať na to špeciálnu motiváciu... mám tu fotky, na ktorých ani neviem, či som vtedy bola namaľovaná, alebo nie. ak sem nejakú svoju dám, väčšinou je to zo srandy. neviem si predstaviť, ako sa sama seba pýtam, či to zavesiť alebo nezavesiť, keď tam nie som namaľovaná.
@demonicbass no ked ju "vlastni" tak problem je aj v danej zene, preco s takym clovekom je, ktory ju "vlastni"... nikomu nemozes prikazovat, ako ma zit, co ma robit.. kazdy si sam vybera vsetko.. kazdy je sam strojcom svojho stastia.. a ak taky chlap nuti niekoho aby sa maloval, zakryval seba makeupom aby "vyzeral" lepsie.. tak ti to nepride trochu take, ze sa za nu "hanbi" ? clovek ktory miluje zoberie osobu taku, aka sa narodila, aka existuje.. tak potom nemoze milovat, lebo neberie jej prirodzene chyby a krasy...
ja nikoho nenutim aby sa maloval alebo nemaloval.. ja len hovorim svoj nazor, ako to asi je...
ach jaj, zase raz mi kleslo povedomie o zenskom rode, ale aspon som sa fajne zasmial nad predstavou ako sa nejaka holka rozhoduje ze ktoru fotku si moze hodit na internet a ktoru nie PRETOZE na nej nebola namalovana
Ja si to vážim, pretože presne tak vyzerá žena keď sa prebudí a aspoň keď ju vidím bez make upu, aspoň viem, že hranica jej krási sa dá prekonať namaľovaním
ale namaľovaná som skoro vždy, keď idem mimo domu (a nie, vynášanie smetí a venčenie psa do tejto kategórie nepatrí). páči sa mi to, baví ma to, ale väčšinou to obmedzujem na mejkap, linku, špirálu.
Seba by som sa skôr pýtala, či mám v albume nejaké fotky, kde som namaľovaná
V podstate som si normálne "šminky" pokupovala až teraz, aj to kvôli práci, kde som dostala od šéfa príkazom chodiť namaľovaná...
@yeya@42 Ale to je inak fakt. Ak používaš obyčajný kompakt, tak tým vyšším rozlíšením fotky skôr ničíš než im pomáhaš... ((teraz sa hrám na odborníka, ale toto som ja sama zistila nie veľmi dávno)
@luc.ka@84 Prezradíš mi tajomstvo toho, ako docieliť aby to človeka bavilo? Mne trvalo dnes asi polhodinu nacápať to na seba - k odstraňovaniu omietky som sa ešte neodhodlala
@luc.ka Moje doterajšie pokusy boli také, že som potom naozaj vyzerala skôr ako zmachlená príšera. Táto nová kombinácia našťastie vyzerá relatívne slušne, aj keď ma to stálo nehorázne peniaze a stále sa cítim lepšie nenamaľovaná. Ale zabila som tým asi polhodinu života a aj tak sa mi podarilo na jednom oku to prehnať s hornou linkou (tá vec je na môj vkus až moc tekutá)
Ja som dejiny umenia ani nemala... len estetiku ktorej náplňou bolo hlavne rozoberanie toho, aká neestetická je naša skrinka v rohu triedy (a pani profesorka V. potom aj dosiahla svoje a podarilo sa jej skrinku odstrániť )
@luc.ka Áno, mňa napríklad na hodine ruštiny naučila, že Martinka S. sa kvôli súťaži učila výslovnosť francúzskej pesničky, lebo inak po francúzsky nevie (ale ako osobu som ju mala rada )
Jednu ceruzku sme doma mali, tú som sa naučila používať ako dolnú linku (z času na čas, keď som sa chcela tváriť trošičku namaľovane) ale na vrch bola proste príliš hrubá. A ako neskúsenému človeku sa mi tá tekutá zdala sympatická (ale na jedno oko sa mi to podarilo dať normálne )
mám sa rada namaľovaná..aj nenamaľovaná, ale príde mi prirodzené, že sa maľujem a neberiem to ako machlenie....ale zase nemám ani hysáky, keď sa mám niekde odmaľovať pred niekým
jasne že mám a mám takých vela, ale nie konkretne tu, ale aj tu... a čo je na tom divné, je to úplne normálne, skôr mi príde divné keď 13 ročné hádžu kilá šminiek na seba a snažia sa vyberať dospelo... ja som rada, keď som v škole a môžem si pretrieť kedykoľvek oči... maximálne použijem špirálu aj to len keď už ráno nevem čo od radosti... na čo je to dobré??? ...
@galinka a ked to vyzaduje sef, ked to vyzaduje firma.. preco asi? vacsinou to je preto, aby na klientov a na meno firmy posobili ako "dokonale asistentky" alebo neviem akoby som to nazval..
ved preco su vsade hostesky "topmodelky"? preco klastornu na koncerte rozdavaju dievcata v minigatkach? vsetko je len o tom zaujat co najviac ludi.. biznis a bludy..
ja ti neviem.. ked sef bude vyzadovat na 1mm ostrihane vlasy vsetkych pracovnicok? myslim ze je na danom cloveku co so sebou ma robit.. je jasne ze ma byt primerane prisposobeny svojej profesii (zakony biznisu) ale to tam tiez ide hlavne o to aby mali rovnosaty/obleky a blabla.. aby vsetko vyzeralo ze funguje dokonale hladko...
stale zalezi od toho co za sefa, co za firmu.. tazko tak to odpovedat..
Priznam sa ja taku fotku nemám sice aj preto lebo sa fotim dost malo a ked sa fotim tak nech ta fotka uz nejako vizera tak som namalovana.. Ale nebolo by to odveci sa odfotit nenalicena ... Dobry napad ... Praveze ma to prekvapilo ze sa tu naslo dost nazorov ze maju holky fotky aj kde su nenalicene pretože zatial čo som videla čaje na Azete bud mali fotky všetky vyretušovane, alebo tak fajnovo dost namachlene
Prirodzená krása je najkrajšia krása...a nič sa na tom nezmení.. ...a či mám fotku ked niesom namaľovaná?..mám..ale nie tu..ale ak to niekomu robím problém či je niekto nenamaľovaný...a iný áno..tak je HNUSAK!!.. ..chalani to máju predsa jednoduchšie..
na vsetkych foto som skoro nenamalovana a neavdi mi to...podla mna je to skor plus. Lebo chalani si viac vazia prirodzenost a nie umele barbie... povedzme si na rovinu. Kto nie je pekny s make-upom?
...Pane bože, už mi to tak pripadá ako keby dievča ktoré sa maľovalo je nejaké iné ako ostatné!
Aj keď ma namaľované oči, pery, trošku mejkapu pre oživenie...samozrejme všetko decentne...je to stále tá istá žena, dievča!
Nerozumiem čo je zlé na tom keď sa dievča decentne namaľuje...samozrejme nie zmaľované aby sme sa chápali.
Je to normálna vec v tomto živote, každý sa predsa chcem páčiť druhým a hlavne sebe.
Prečo si chlapci holia bradu a nenechaju si ju prirodzene rásť?
Ale aj tak je to každého ved čo robí...neodsudzujem dievčatá ktoré nepoužívajú make-up...len sa mi zdá že vy odsudzujete dievčatá ktoré ten make-up používajú.
Nikoho som nechcela uraziť, len ma dorazili niektoré komentáre na túto tému
Dneska ráno som šla do školy, namaľovala som si oči, pery, naniesla som si púder...no konec sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
(a teraz kukám, na tej zrovna mám zbytky líčenia, ale mám aj také bez nich
Prečo? Lebo som usúdila, že taký veľký rozdiel v tom nie je, tak čo?
Jediné čo mám na každje fotke je asi tak špirála
prave tie nenamalovane podla mna maju v sebe vnutornu vacsiu istotu, ako tie, ktore sa maluju... ved preco sa dievcata/zeny maluju? aby si zdvihli sebadoveru,lebo si podvedome myslia ze sa tym citia krajsie, a teda budu krajsie a pritazlivejsie pre chlapcov/muzov...? poznam dievcata, ktore nenamalovane by nevysli ani z vlastnej izby.. a nie to vyhodit kos alebo nieco.. to by si dali radsej sacok/kuklu na hlavu...
a niektore sa zase maluju.. aby odstrasili .. priklad, cele cierne, ocne linky a neviem co vsetko...
no na mna take veci ziadne neplatia... treba byt spokojny sam so sebou, a vazit si svoje telo take, ake je.. ved v tom je vynimocne...
peace!
Moja sestra tomu hovorí "byť na prírodno"
Bez make-upu mám fotku na facebooku a dosť dlho som ju mala ako profilovku keď som bola zaujatá voči chlapcom a nechcela som aby a otravovali.... Ale nevyšlo a písali aj tak...
Nepotrebujem sa hrať na prirodzeú, ak sa mi páčie "Barbie look", ktorý si hrdo zastávam. A je mi jedno, či sa to niekomu zdá umelé alebo nie, hlavné je, že JA som so sebou spokojná. Aj keď tu každý na taký štýl nadáva, v skutočnom svete mi nič nechýba, tobôž nie pozornosť zo strany opačného pohlavia.
pred chlapom sa nehanbím ... bo ten ma už videl všeliakú a ešte to nevzdal
inak minule sme sa smiali s kamoškou .čím horšie rozlíšenie na foťáku tým lepšia fotka ...potvrdilo sa to xD..
A prečo? Lebo keď som tak fungovala doteraz, tak môžem aj potom
Ach sakra, tak ja som zrejme najodvážnejší človek na svete alebo čo, keď som ochotná tak aj vystrčiť nos na ulicu... a ešte každý deň... no bohatstvo.
A prosím ťa, nesúď ma. Nepoznáš ma, nevieš čo som zač tak netvrď niečo o mojej falošnej skromnosti. Ja si skutočne nepripadám extra pekná, pretože.. a to je v podstate jedno
osobne si na tvár musím nacápať každý deň aspoň korektor a púder, nech nevyzerám tak napuchnuto a nakresliť si oči, lebo inak ich ani nevidno.
starší ročník, čo už
čo ak práve chlapovi, ktorý ,,vlastní´´ takúto bezmakeapovú ženu to vadí a dáva jej najavo, že si ju bude ceniť až si kvoli nemu nahodí kilo makeupu, zájde na manikúry, pedikúry, kaderníčke atď?
každý chlap je iný, rovnako ako my ženské... niekto si cení prirodzenosť, niekto zas ,,neprirodzenosť´´...
ja nikoho nenutim aby sa maloval alebo nemaloval.. ja len hovorim svoj nazor, ako to asi je...
peace!
ale namaľovaná som skoro vždy, keď idem mimo domu (a nie, vynášanie smetí a venčenie psa do tejto kategórie nepatrí). páči sa mi to, baví ma to, ale väčšinou to obmedzujem na mejkap, linku, špirálu.
a ukameňujte ma, lebo som strašne neprirodzená.
V podstate som si normálne "šminky" pokupovala až teraz, aj to kvôli práci, kde som dostala od šéfa príkazom chodiť namaľovaná...
@yeya @42 Ale to je inak fakt. Ak používaš obyčajný kompakt, tak tým vyšším rozlíšením fotky skôr ničíš než im pomáhaš... ((teraz sa hrám na odborníka, ale toto som ja sama zistila nie veľmi dávno)
@luc.ka @84 Prezradíš mi tajomstvo toho, ako docieliť aby to človeka bavilo? Mne trvalo dnes asi polhodinu nacápať to na seba - k odstraňovaniu omietky som sa ešte neodhodlala
a vysvetli tuto niekomu v diskusii, že fakt existuje chlap, ktorý vyžaduje, aby sa žena líčila...
btw, do toho sa dostaneš, chce to len prax a baví ma to, mám rada farby, pre mňa je to niečo ako umenie vieš, dejiny umenia na gih ma poznačili
@luc.ka Moje doterajšie pokusy boli také, že som potom naozaj vyzerala skôr ako zmachlená príšera. Táto nová kombinácia našťastie vyzerá relatívne slušne, aj keď ma to stálo nehorázne peniaze a stále sa cítim lepšie nenamaľovaná. Ale zabila som tým asi polhodinu života a aj tak sa mi podarilo na jednom oku to prehnať s hornou linkou (tá vec je na môj vkus až moc tekutá)
Ja som dejiny umenia ani nemala... len estetiku ktorej náplňou bolo hlavne rozoberanie toho, aká neestetická je naša skrinka v rohu triedy (a pani profesorka V. potom aj dosiahla svoje a podarilo sa jej skrinku odstrániť )
What the hell? ...
Strašné
A už si nepamätám, kde robíš, tak sa ospravedňujem, môžem sa spýtať znova?
Elektrárenská SBS-ka, na recepcií (musím prezentovať firmu )
pani profesorka V. na hrad! tá ma naučila samé dôležité veci
prečo si si kupovala tekutú linku? to je náročný technologický proces, najskôr musíš trénovať niekoľko rokov s ceruzkou
Jednu ceruzku sme doma mali, tú som sa naučila používať ako dolnú linku (z času na čas, keď som sa chcela tváriť trošičku namaľovane) ale na vrch bola proste príliš hrubá. A ako neskúsenému človeku sa mi tá tekutá zdala sympatická (ale na jedno oko sa mi to podarilo dať normálne )
ved preco su vsade hostesky "topmodelky"? preco klastornu na koncerte rozdavaju dievcata v minigatkach? vsetko je len o tom zaujat co najviac ludi.. biznis a bludy..
ja ti neviem.. ked sef bude vyzadovat na 1mm ostrihane vlasy vsetkych pracovnicok? myslim ze je na danom cloveku co so sebou ma robit.. je jasne ze ma byt primerane prisposobeny svojej profesii (zakony biznisu) ale to tam tiez ide hlavne o to aby mali rovnosaty/obleky a blabla.. aby vsetko vyzeralo ze funguje dokonale hladko...
stale zalezi od toho co za sefa, co za firmu.. tazko tak to odpovedat..
A uniformy máme (resp. moja ešte nie je ušitá) ale s tými problém nemám, na to ma upozorňovali už pri pohovore.
Aj keď ma namaľované oči, pery, trošku mejkapu pre oživenie...samozrejme všetko decentne...je to stále tá istá žena, dievča!
Nerozumiem čo je zlé na tom keď sa dievča decentne namaľuje...samozrejme nie zmaľované aby sme sa chápali.
Je to normálna vec v tomto živote, každý sa predsa chcem páčiť druhým a hlavne sebe.
Prečo si chlapci holia bradu a nenechaju si ju prirodzene rásť?
Ale aj tak je to každého ved čo robí...neodsudzujem dievčatá ktoré nepoužívajú make-up...len sa mi zdá že vy odsudzujete dievčatá ktoré ten make-up používajú.
Nikoho som nechcela uraziť, len ma dorazili niektoré komentáre na túto tému
Dneska ráno som šla do školy, namaľovala som si oči, pery, naniesla som si púder...no konec sveta