Mám jeden problém, je trochu väčší. Stalo sa to v piatok poobede, šla som do mesta. Bola som veľmi pekne oblečená, nový účes a trochu namaľovaná. Vyzerala som na 15 r. ale nie je to najdôležitejšie, šla som s električkou 6, le
minule keď som išla cez mesto tiež som videla nejakú zmachlenú ledva 12tu v mamkiných topánkach a "pekne oblečenú"... aj ja som mala chuť si ju odfotiť...
Lenže od tej zmachlenej ledva 12 r. Ja, používam len špirálu a lesk, a nejaké tie výstredné oblečenie nenosím, kedže potom vyzerám ako štetka. A takýto typ človeka nie som.
Niekoho to rozosmeje, ale tým ľudom vôbec neprajem to čo som cítila ja. Jak otvoríš nemenovanú stránku na internete, a zrazu uvidíš svoju fotku, v úplnom inom albume !
@bambulka1998 inac , snaz sa obliekat a malovat (ked uz to sem tam spravis) aby si vyzerala na svoj vek ....lebo uvidis prides do casu ked budes mat viac rokov ako by si chcela mat ...teraz predpokladam ze mozno by si chcela mat niekedy viac ako mas ....neber to v zlom to len taka moja smiesna uvaha
tarate sprostosti. Preco by sa nemohla malovat ako chce? A obliekat ako chce? Namiesto toho aby ste povedali, ze nejaky pedofil, ktory si foti deti aby ich mohol uniest (teoreticky lebo tak nejak sa to deje a zrejme toto nebude ten pripad) je hodny nahlasenia policii resp. dostat jednu cez picu, poradite vystrasenemu 12 rocnemu dievcatu aby sa nemalovalo. A vy ste odkial prisli? Nejde o to, ze ma 12, aj keby mala 18, 15, 30 - nikto si nema nikoho takto drzo fotit (ine je fotenie ludi, ktory maju zrejme ine umysli s poriadenou fotkou ako na nej onanovat). Myslim, ze kedze islo o 12 rocne dievca, je to o to horsie.
má 12rokov! nezahŕňaj ju kopou slov, ktoré nepozná.. ešte viac ju vystresuješ...
a ty, @bambulka1998 povedz to niekomu, naj mamine aby si nezinfarktovala..ak to zo seba dostaneš, uľaví sa ti...a po ďalšie, aký je rozdiel medzi tým, že si ťa odfotil priamo, ako keby stiahol tvoju fotku z netu....iste, je to nepríjemné (poznám to...) ale musíš to predýchať.... @tobje ti dobre radí..
netu by som sa až tak nebál...skôr ľudí ktorý obchodujú s bielym mäsom...večer nechoď nikde sama...a mala by si to čím skôr povedať rodičom...a prípadne aj polícii či nemali podobný prípad...
ehm, mne sa niečo podobne tiež stalo.. a nie raz ale 2x
sedim si v električke a neďaleko sediaci chlap si ma čudne obzerá , po chvíli vytiahne mobil a začne sa s nim akože hrať potom ho nastaví smerom ku mne a začne natáčať... v tom momente sa postavím a idem na opačnú stranu električky...
sú to len obyčajní hnusní nadržaní úchyláci .................
@0 neboj sa ochvilu začneš na net vešať emacke fotky potom ta to prejde prejdeš na punk a nakoniec sa na to vy*ereš a budeš robiť HOp HOp erske veci.. bleee nič sa neboješte ta bude plny web
Ďakujem za pozitív. a negatív. názory. Viem, kto to je. A dál to už neriešim. A hlavne iných ľudí ak nepoznáte, tak radšej ani nepíšte blbé Vaše názory !!! Na takéto nie so vôbec zvedavá !!!
"ale čo by som určite neurobila-ako decko som sa nemachlila alá kurva
ked sa ti pri foteni smial do ksichtu tak si isto nevyzela na 15, ale ako zmachlena 12ročna piča!" stačí sa pozrieť na tvoju profilovku a hneď je vidno, kto je aká piča (kde už na veku nezáleží)
Keď som čítala, že si vyzerala na 15, rozmýšľala som, ako si dosiahla to, že ťa makeup omladil, potom by som aj celkom pochopila to, prečo si ťa fotil...Ale že máš 12 a vyzerala si AŽ na 15, no strašné!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a ak niekde najdes svoju fotku, mozes ho zazalovat
Podľa mňa na to teraz kašli a hej, moc sa nemaľuj, na to máš čas. Keďže píšeš že si vyzerala na 15...
Podľa mňa to bol len nejaký blbec, čo si robil srandu a nie niekto nebezpečný. Aj keď je to len môj názor
Myslím si že FBI, má inú starosť než o takéto prípady riešiť !!!
strommen2428
Nelíčim sa stále, len občas .... Nemám k tomu nejaký výborný vzťah.
acvd43xa7w
Lenže ten chalan mal okolo 30 r.
Nie, nie som z BA ale z KE. Ja, sa len kvôli tomu bojím aby zas niekto nedal moju fotku na internet. Lebo potom s tým sú len samé problémy.
Lenže od tej zmachlenej ledva 12 r. Ja, používam len špirálu a lesk, a nejaké tie výstredné oblečenie nenosím, kedže potom vyzerám ako štetka. A takýto typ človeka nie som.
Niekoho to rozosmeje, ale tým ľudom vôbec neprajem to čo som cítila ja. Jak otvoríš nemenovanú stránku na internete, a zrazu uvidíš svoju fotku, v úplnom inom albume !
Nie, v pohode beriem to normálne.
má 12rokov! nezahŕňaj ju kopou slov, ktoré nepozná.. ešte viac ju vystresuješ...
a ty, @bambulka1998 povedz to niekomu, naj mamine aby si nezinfarktovala..ak to zo seba dostaneš, uľaví sa ti...a po ďalšie, aký je rozdiel medzi tým, že si ťa odfotil priamo, ako keby stiahol tvoju fotku z netu....iste, je to nepríjemné (poznám to...) ale musíš to predýchať.... @tobje ti dobre radí..
OK, myslím že @nathalicatko zase prejavila najviac zdravého rozumu
a potom sa divíme..
sa mi raz stalo že 14 ročná si myslela že ja mám 12 a to mám 21
len zato že sa nemalujem..
ale čo by som určite neurobila-ako decko som sa nemachlila alá kurva
ked sa ti pri foteni smial do ksichtu tak si isto nevyzela na 15, ale ako zmachlena 12ročna piča!
A inak myslím si to čo @33 teda že podľa mna to nedá na internet...
sedim si v električke a neďaleko sediaci chlap si ma čudne obzerá , po chvíli vytiahne mobil a začne sa s nim akože hrať potom ho nastaví smerom ku mne a začne natáčať... v tom momente sa postavím a idem na opačnú stranu električky...
sú to len obyčajní hnusní nadržaní úchyláci .................
Nerobila by som z toho tragédiu, páčila si sa mu.. A keď sa ti to nepáčilo, čo si mu niečo nepovedala ? Nevytrhla mobil, alebo nevynadala.
"ale čo by som určite neurobila-ako decko som sa nemachlila alá kurva
ked sa ti pri foteni smial do ksichtu tak si isto nevyzela na 15, ale ako zmachlena 12ročna piča!" stačí sa pozrieť na tvoju profilovku a hneď je vidno, kto je aká piča (kde už na veku nezáleží)