Aku ste mali/mate/budete mat fotku na oznamku? ja sa chystam fotit, preto by som chcela nejake inspiraciu s cim ste sa fotili atd..pripadne ci ste tu fotku mali nejako upravenu - cierno-biela, sepia..alebo nieco ine...
@2 ja sa nepytam co ste k tomu potrebovali, ale ake ste tie fotky mali...nejaky originalny napad ako sa na tu fotku odfotit...nechcem fotku ako z obcianskeho
@3 . . . no ale to by uz nebol originalny napad :p Na to jednoducho musi prist kazdy sam.
Sa poflakaj niekde po pozicovniach kostymov . . . nejake urvane ciapky . . . nalep si do kazdeho oznamka fotku pod inym uhlom . . . alebo daj vsade inu fotku . . . photoshop . . . rozne free programy s carbatkami a ramikmi a p.
...A podľa mňa by si si mohla urobiť viac fotiek. Napríklad ak dáš rodine tak obyčajnú,kamošom nejakú farebnú s rožkami,ak dáš napr. učiteľom tak nejakú peknú čierno bielu a tak
» www.birdz.sk/webka/sasi2680/... .. fotograf nás prišiel fotiť.. nafotil nás.. koľko krát sme chceli.. a mohli sme si vybrať.. 3 druhy fotiek.. a ja som si dala z každého druhu čb aj farebné...
my sme sa fotili s diskogulou aa este ja som mala taku pistol co vypusta bubliny tak sme "nastrielali" nad seba bubliny a tak sme sa fotili.. a potom len take, ako nam fotograf povedal..
Mala som aj sépiu a aj čiernobiele, ale tie som vôbec nevyužila. A tie fotky boli pekné, keď si odmyslím to tuctové pozadie a retuš. Keby sa dal vrátiť čas, fotím sa vonku
Fotili sme sa skoro celá trieda u fotografky, ale bolo to dosť ..ehm..neprofesionálne. Sadla som si na stoličku a za dve minúty urobila asi 15 záberov, ani som sa nestihla spamätať a stále mi niečo hádzala na hlavu, klobúky, čapice, motorkárske okuliare, vypínala mi vlasy, stiahla mi tričko tak aby mi bolo vidno rameno , dokonca som mala aj čertovské rohy - ale tá fotka sa mi páči. Vybrala som si ešte tri celkom dobré, dávala som si aj čierno-biele aj sépiové. Nakoniec som bola spokojná. A na tých farebných mám skoro úplne oranžové vlasy. Našťastie sa mi to páči :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Sa poflakaj niekde po pozicovniach kostymov . . . nejake urvane ciapky . . . nalep si do kazdeho oznamka fotku pod inym uhlom . . . alebo daj vsade inu fotku . . . photoshop . . . rozne free programy s carbatkami a ramikmi a p.
. . . jednoducho sa vyblbni
...A podľa mňa by si si mohla urobiť viac fotiek. Napríklad ak dáš rodine tak obyčajnú,kamošom nejakú farebnú s rožkami,ak dáš napr. učiteľom tak nejakú peknú čierno bielu a tak
.. fotograf nás prišiel fotiť.. nafotil nás.. koľko krát sme chceli.. a mohli sme si vybrať.. 3 druhy fotiek.. a ja som si dala z každého druhu čb aj farebné...
ale inak čistá fotka.. bez rámika.. bez ničoho..
» img135.imageshack.us/i/f30382179912c...
sice nic originalne , chcel som to mat v pazi uplne a lutuje ze som nemal
no a potom mam v koseli v tricku lezim na rukách a nwm uz ani