ahojte neviete niekto o dobrej fotomodelingovej agentúre -? ... chcem zacat s fotomodelingom a hľadám neakú agentúru s ktorou by som sa casom dostala aj do neakeho casopisu alebo na reklamy kozmetických značiek alebo niekam do sveta. proste niečo čo ma po
pri kozmetickych znackach ma napadlo D... asi to nieje celkom to co myslis ,ale niekde treba zacat D... ked som robila oriflame , tak mi prisla ponuka , fotit pre nich .. nejaky casting alebo co ... tak ak chces skus to ... alebo do kamarata haha ... o agenture neviem ... ale inak @1
ha ha ako nechcem ti kaziť sny, ale nie je to len také jednoduché a popravde, ak nemáš známosti, tak je asi 1% šanca, že aj keď si nafotíš book, ktorý si aj zaplatíš, si ťa niekto vyberie.. ale veľa zdaru
Prosím ťa, nechci fotomodeling ani modeling ani nič také.. ja ti radím z vlastnej skúsenosti, nechci... vy si všetci myslíte aké je to jednoduché.. no fakt strašne (ach) okrem toho, fotomodeliek je všade ako nasratých
@story no jasné že hej. A tak isto každý kto je bohatý kradne, dobrá práca sa dá zohnať len cez známosti a tak podobne. No povedzme že tipické ospravedlňovanie vlastnej neschopnosti
nie, nie ešte raz nie, spadneš do bahna, vycicaju z teba všetko dobré a nakoniec ťa odkopňú ako špinavú handru ......prídeš o všetko a hlavne o svoju dôstojnosť.....
nechaj si poradiť od toho, kto to už prežil ........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Snívajte s nami
....
Spávajte s fotografom
a iné
V prvom rade potrebuješ zaujímavý book.
Ona pracovala cez túto agentúru. Či to stále trvá ale netuším.
» www.jay.sk/...
nechaj si poradiť od toho, kto to už prežil ........
filip